fbpx

G Data AntiVirus for Mac va fi lansat la IMWorld

Utilizatorii de Windows nu mai sunt singurii vizati de infractorii cibernetici. Autorii de malware tintesc din ce in ce mai mult spre sistemele de operare de genul Leopard si Mountain Lion. Prin G Data AntiVirus for Mac, specialistul german in securitate IT ofera o noua solutie de securitate dedicata computerelor Mac cu OS X, furnizand protectie eficienta impotriva virusilor si a atacurilor de phishing. Programul ofera protectie proactiva impotriva virusilor de Mac si in acelasi timp furnizeaza protectie suplimentara pentru toate computerele cu sistem de operare Windows care sunt conectate la domiciliul clientului sau in reteaua companiei. G Data AntiVirus for Mac detecteaza programele malware de Windows si, astfel, opreste imprastierea acestora. G Data AntiVirus for Mac va fi lansat la targul Internet&Mobile World, unde va fi disponibil la un pret special de 110 RON.

Securitate pentru retele eterogene
Utilizand o solutie antivirus pentru Mac, nu protejam doar computerele Apple – protejam si sistemele Windows din retea. Programele malware care nu sunt neaparat periculoase pentru Mountain Lion si compania, pot cauza pagube serioase daca sunt directionate catre sistemele Windows. Acesta este motivul pentru care G Data AntiVirus for Mac detecteaza malware-ul de Windows si, astfel, previne imprastierea prin intermediul email-urilor redirectionate.

Conceput conform cu designul Apple
Datorita interfetei de utilizator, clara si simplificata, utilizatorii au intotdeauna control asupra statusului securitatii sistemului si poate primi instant notificari despre atacuri malware. Vrei sa stii ce fisiere sunt in carantina si cand ar trebui scanat sistemul? Utilizatorii au nevoie doar de cateva click-uri pentru a prelua toate informatiile sau pentru a face setari individuale in centrul de securitate.

Caracteristici
• Castigatoare a multiple premii, protectia impotriva virusilor, inclusiv a celor ce nu pot afecta un computer Mac, dar poate reprezenta o amenintare pentru computerele Windows din retea.
• Protectia anti-phishing garanteaza protectia utilizatorilor impotriva atacurilor spyware de pe Internet. Website-urile contrafacute proiectate sa spioneze datele bancare sau informatiile de pe carti de credit sunt blocate imediat.
• Protectia retelei: solutia de securitate nu functioneaza doar ca un gateway pentru atacurile asupra dispozitivelor Windows, ci recunoaste tulpinile de virusi, astfel incat reteaua ramane protejata.
• Scanari programate: scanarile complete de sistem pornesc doar atunci cand dispozitivul nu este folosit.

Cerinte de sistem
• Intel Mac cu Mac OS X Leopard (minim10.5)
• Mac OS X Snow Leopard (minim 10.6)
• Mac OS X Lion (minim 10.7)
• Mac OS X Mountain Lion (minim 10.8)
• 1 GB RAM, 200 MB disponibil pe disc
• Rezolutie minima a monitorului: 1024 x 64

Preturi si disponibilitate
Versiunea ESD (licenta electronica) a G Data AntiVirus for Mac este disponibila la un pret recomandat de vanzare, in luna octombrie, de 19,95 euro + TVA. Companiile care utilizeaza solutiile de business G Data pot schimba licentele de Windows cu licente de Mac, fara niciun cost.