fbpx

G Data acorda primul ajutor utilizatorilor de Android eliminand vulnerabilitatea actuala

Update gratuit de program si versiune gratuita de 30 de zile
Clientii G Data care detin o licenta valida a solutiei G Data MobileSecurity 2 vor primi astazi, in mod automat, un update de program. Acesta va inchide bresa din dispozitivul mobil pana cand Google va furniza patch-ul oficial.

Pentru toti ceilalti utilizatori, G Data pune la dispozitie o versiune de 30 de zile, ce poate fi descarcata gratuit de pe site AV Security.

G Data MobileSecurity 2 ofera protectie adecvata impotriva malware-ului mobil si protectie in timp real pentru navigarea pe Internet, pentru telefoane smart si tablete. In plus, utilizatorii pot bloca apelurile sau SMS-urile deranjante, iar contactele din agenda si apelurile sau mesajele asociate acestora pot fi protejate cu parola. Cei care folosesc dispozitivele personale in interes de serviciu isi pot proteja contactele de business separat.
Aditional, utilizatorii de smartphone-uri si tablete se pot proteja singuri impotriva consecintelor dezastruase ale pierderii sau furtului. Dispozitivele pot fi localizate, iar datele stocate pot fi sterse de la distanta pentru a evita accesul nedorit al tertilor. Toate acestea ofera protectie optima pentru dispozitivele mobile.

Caracteristici incluse in G Data MobileSecurity 2:
 Protectie instanta pe perioada navigarii pe Internet
 Protectie impotriva aplicatiilor periculoase
 Protectie impotriva programelor malware de Android
 Fitru de SMS-uri si apeluri
 Protectie impotriva furtului si pierderii
 Protectie in cazul inlocuirii cardului SIM
 Protectie a aplicatiilor prin parola
 Protectie a contactelor din agenda

Cerinte de sistem:
 Smartphone-uri sau tablete PC cu sistem de operare Android minim versiunea 2.1
 Spatiu necesar: aprox. 14 MB