Fundaţia „Pentru Voi” participa la Timişoara Business Days

29 martie, Timişoara

Fundaţia „Pentru Voi” participă cu un stand de prezentare la „Timişoara Business Days”, cel mai important eveniment de business al anului din oraşul nostru.

Este pentru prima dată când participăm la acest eveniment şi o facem pentru a ne face cunoscută activitatea în mediul privat din oraş şi pentru a promova campania 2% din acest an pentru construirea unui nou centru pentru 30 de adulţi cu dizabilităţi intelectuale.

Campania 2% din acest an se îndreaptă spre stângerea de fonduri pentru finalizarea construcţiei unui centru de zi pentru 30 de adulţi cu dizabilităţi intelectuale – Centrul de zi „Orizonturi noi”. Prin acest centru 30 de persoane cu dizabilităţi intelectuale vor avea un loc de muncă şi îşi vor putea sprijini familiile să aibă o viaţă mai bună.

Ne dorim ca prin participarea la acest eveniment să sensibilizăm comunitatea de afaceri locală pentru a se implica mai mult în activităţi CSR în beneficiul persoanelor cu dizabilităţi intelectuale din oraş.
Mulţumim organizatorilor pentru oportunitatea oferită şi vă invităm la standul nostru!

La stand se vor prezenta şi idei de proiecte CSR care pot fi derulate în colaborare, oportunităţi de voluntariat pentru companii, oportunităţi de colaborare cu Unitatea protejată „Pentru Voi”.