Fundatia Pentru Voi a castigat Concursul EuropAffiche

27 aprilie, Timisoara

Fundatia „Pentru Voi” a castigat Concursul EuropAffiche
Gianina Gendelon, Lenuta Gherbasina, Dana Mihut, Maria Botez, Daniel Patrascu si Gheorghe Martinec coordonati de Radu Sudrijan au castigat ieri locul I la concursul EuropAffiche. Ei vor merge in 21 iunie la Consiliul Europei din Bruxelles pentru a-si prezenta lucrarile si a expune afisul castigator, la invitatia domnului europarlamentar Cristian Busoi.

Concursul a constat in prezentarea unui afis pe tema sarbatorilor traditionale europene in prezenta a peste 100 de persoane si a unui juriu de exceptie, din care a facut parte sotia Ambasadorului Irlandei, un delegat de la Ambasadei Frantei, o profesoara Universitatii de Arte Plastice din Bucuresti, initiatorul concursului Elisabeth Bisbrouck – Fundatia Jerome Lejeune.

Cei 6 membri ai echipei Fundatiei „Pentru Voi” au
participat in concurs cu un afis pe tema „Craciunul in Romania, Olanda si Franta”. Ei au prezentat tarile si simbolurile fiecareia, traditiile de Craciun, asemanari si deosebiri dintre acestea si au cantat colinde traditionale din Romania. Cei 6 tineri s-au prezentat siguri pe ei, cu o atitudine foarte relaxata, au glumit mereu si au ridicat sala in picioare prin naturaletea si spontaneitatea lor.
Felicitam cei 6 tineri si pe coordonatorul lor pentru reusita, precum si pe toti participantii din concurs si organizatorii acestuia!

Proiectul EuropAffiche a fost organizat prima oara in Romania de Asociatia ALTERNATIVA 2003 in parteneriat cu DGASPC Sector 1, Ambasada Frantei, Fundatia Jerome Lejeune din Franta si TVR1.