fbpx

Funcționalitatea şi calitatea definesc noile hote decorative de la Indesit

Valoarea fundamentală a hotelor Indesit este ușurința: usurinţa la instalare și integrare, dar si uşurinţa cu care produsul poate fi folosit şi curăţat.
Colecţia este compusă din modele de 60, 70 și 90 de cm, adaptabile pentru orice tip de spațiu și prevăzute cu funcții de filtrare și extracție. Totodată, Indesit lansează şi hota compactă, cu o adâncime de 40 cm.
Easy to fit: conceptul care a condus la noua gamă de hote compacte Indesit
Hota compactă de la Indesit reprezintă un nou concept de hotă decorativă cu formă piramidală: datorită formei înguste cu o adâncime de numai 40 cm, aceasta se integrează armonios cu mobila din bucătărie, fără a compromite parametrii de performanță.
Noua hotă îmbunătățește procesul de gătire și oferă o vizibilitate sporită suprafeței de lucru cu ajutorul iluminării Direct Light, funcție care dispune de mai multe surse de lumină, una aflată chiar în centrul hotei. Lămpile cu halogen iluminează eficient, cu un consum redus de energie.
La fel ca întreaga gamă de hote Indesit, varianta compactă are 3 viteze pentru 3 nivele distincte de absorbție a aburilor și mirosurilor. Principalele caracteristici sunt butonul easy-to-push, filtrul detașabil rezistent la spălare și instalația plug&play pentru o folosire cât mai ușoară.
——————————————————————————————————————————————
Indesit se dedică constant îmbunătățirii produselor sale. Inovația este, de fapt, fundația succesului. De aceea, Indesit este acum leader pe piața europeană. Produsele sale sunt un răspuns la nevoile din ce în ce mai avansate, fiind eficiente, fiabile, ușor de utilizat și ecologice, bazate pe soluții inovative care simplifică viața. Alături de calitatea tehnică, design-ul a fost întotdeauna o prioritate pentru Indesit, așa cum demonstrează colaborarea cu Giugiaro (ce a început în 1995 și se menține puternic şi în prezent), brandul câștigând astfel recunoaștere și premii în întreaga lume.