fbpx

In functie de ce criterii investesti intr-un scaun WC pentru camera?

cadru de mers

Un scaun WC de camera este un dispozitiv ortopedic necesar tuturor persoanelor bolnave sau in plin proces de recuperare care nu se pot deplasa in conditii de siguranta pana la toaleta, pacientilor batrani, bolnavi sau celor care au trecut printr-un accident. Aceste dispozitive pot fi folosite atat la domiciliul pacientilor, cat si in centrele de recuperare, in azile si in spitale, impreuna cu alte dispozitive ortopedice de mers, cum ar fi un cadru de mers si cu saltele antiescare.

Ce trebuie sa stii despre scaunul WC de camera inainte de a face o asemenea investitie?

Inainte de a cumpara un scaun tip toaleta din oferta www.magazinulortopedic.ro, potentialii clienti trebuie sa stie ca designul lor modern sau inovator nu este suficient pentru a determina luarea acestei decizii. Este important ca ingrijitorii si rudele persoanelor bolnave sau cu dizabilitati sa tina cont de modul de folosire.

Acesta trebuie sa fie cat mai simplu, scaunul sa poata fi demontat pentru curatare, dar ideal ar fi ca ingrijitorii sa foloseasca saci de unica folosinta pentru a evita impregnarea mirosurilor neplacute si curatarea constanta a scaunului.

Scaunele wc pot avea roti sau pot fi fixe. Pentru cei care doresc sa le faciliteze mutarile persoanelor aflate in nevoie, recomandata este achizitionarea unor scaune wc cu roti. Aceste dispozitive au toate avantajele unui scaun wc normal, insa pot fi mutate oriunde si oricand prin casa.

Scaun WC de camera | Cadru de mers | MagazinulOrtopedic.ro

scaun WC de camera

In plus, scaunele toaleta cu roti dispun si de frana pentru o mai buna siguranta, avand picioare reglabile pe inaltime, pentru o adaptare perfecta la toti utilizatorii.

Scaunul WC de camera – o necesitate pentru pacientii imobilizati

Este foarte imporant ca scaunele wc alese pentru uz personal sa fie practice si confortabile. Acestea trebuie sa sustina greutatea pacientilor, sa se poata plia, sa se poata curata usor, sa fie sigure si rezistente. Daca pacientii sunt deplasabili, insa au probleme de mobilitatea grave permanente sau temporare, atunci au nevoie de un astfel de dispozitiv folosit drept cadru de sustinere sau de securitate.