fbpx

Frumusetea nu are varsta la Clinica de dermatologie estetica Yiara

Fiecare femeie isi doreste sa arate mereu tanara si frumoasa, sa aiba un aspect stralucitor al pielii si o silueta de invidiat, totodata pastrandu-si stilul si imaginea individuala.

In agitatia de zi cu zi, de multe ori nu reusim sa rezervam timp pentru a ne ingriji asa cum o meritam pe deplin, insa o programare la o clinica estetica ne poate salva. O femeie este mereu in miscare, iar munca peste program si mesele neregulate isi spun deseori cuvantul. Din fericire, o clinica dermatologica ar putea sa ne ofere solutii pentru un chip mai luminos si o minte mai relaxata; cu totii stim ca doar atunci cand mintea si corpul vor fi intr-o armonie perfecta doar atunci ne vom simti pe deplin satisfacute.

Tocmai din acest motiv, clinica Yiara ne ofera o gama larga de servicii de cosmetologie, si anume:

  • Diferite tipuri de tratamente faciale precum: interventiile cu acid hialuronic, tratamente cu toxina botulinica dar si alte tratamente pentru riduri, acnee si alte imperfectiuni ale pielii;
  • Tratamente de remodelare corporala;
  • Epilare definitiva cu laser si alte proceduri cum ar fi: tratamente pentru pori dilatati, eliminarea de tatuaje nedorite, tratamente pentru leziuni vasculare, vergeturi si multe altele.

Procedurile sunt practic nedureroase, dureaza un timp minim si dau efect maxim. Un alt avantaj este ca la Clinica Yiara inainte de orice procedura vom fi consultati de specialistii clinicii, iar tratamentul va fi unul personalizat, adaptat la nevoile nostre specifice.

Orice persoana care este obisnuita cu un anumit nivel de ingrijire si isi doreste sa arate bine si sa-si pastreze frumusetea pentru o perioada cat mai lunga de timp, stie foarte bine cat de importante sunt aceste tratamente specializate. Procedurile faciale si corporale ofera nu numai un efect independent si prelungit, dar sunt si o baza necesara pentru mentinere.

Dupa cum spunea si renumita Coco Chanel: „Varsta pentru o femeie nu este cel mai important lucru: poti fi incantatoare la 20 de ani, fermecatoare la 40 si irezistibila pana la sfarsitul vietii”. Este o deviza dupa care multi dintre noi ar trebui sa ne conducem, nu credeti?