fbpx

Fructul GOJI – fructul “fericirii si longevitatii” Casmara GOJI secretele unui ten perfect

CASMARA. COSMETICA FARA LIMITE

GOJI – fructul starurilor internationale

COSMOPROF SRL – importator exclusiv si distribuitor in Romania al produselor cosmetice profesionale faciale si corporale CASMARA, va ofera posibilitatea de a va rasfata cu cele mai inovatoare produse cosmetice profesionale faciale si corporale.

Pentru a combina liniile personale ale Casmara cu tratamentele din cabinetele de estetica / saloanele de infrumusetare si pentru a obtine rezultate optime, CASMARA va ofera o colectie completa de tratamente si produse faciale revolutionare pentru ingrijirea la domiciliu, la locul de munca, in calatoriile dumneavoastra. Un “rezultat CASMARA. Pentru a nu mai avea nevoie de nimic altceva

Produsele cosmetice profesionale faciale GOJI CASMARA.Daca sunt interesati de eficacitate si cele mai bune metode de ingrijire, puteti patrunde intr-o experienta unica, cu rezultate rapide si vizibile pe termen lung.
SECRETUL CELEBRITATILOR DE LA HOLLYWOOD

FRUCTUL GOJI – folosit de persoane din intreaga lume. Acest “superfruct” se foloseste de mii de ani in Tibet si in China pentru efectele sale miraculoase din domeniul medicinei.
Foarte importanta este prezenta polizaharidelor (LBPs), care se afla doar in acest fruct cu impact puternic asupra pielii si a antioxidantilor caracteristici precum: zeaxanthin, carotenoid si alte elemente precum acizii grasi ca: omega 3 si 6, oligoelemente (Mg, Zn, Cu, Ni, Hr, Ca, K, Co, Se, Cd, Fosfor, Germaniu), minerale, zaharine si aminoacizi.
• Acest fruct este recunoscut ca fructul “fericirii si longevitatii” pentru toate calitatile pe care le detine.
Exista varietati ale acestui fruct, doar varianta Lycium barbarum din Himalaya (folosita de laboratoarele CASMARA), nu contine substante chimice si impuritati

Casmara GOJI – secretele unui ten perfect!

GOJI COMPLEX SERUM 50 ml **NEW LINE!
Pentru folosirea la domiciliu. Acest complex are actiune antioxidanta extrema, datorita concentratiei maxime a acestui fruct GOJI de origine tibetana (LYCIUM BARBARUM), crescut in conditii ecologice, certificat ECOCERT. Imbogatit cu miere si componenti hidratanti, extract din sfecla – BETAIN , ce reda pielii tonicitatea, aspectul sanatos si diminueaza semnele de imbatranire.
Antioxidant – derivat al vitaminei C, carotinoid care nu se sintetizeaza in organism, dar care este strict necesar. Aceasta molecula este capabila sa stopeze procesele oxidante ale celorlalte molecule.

I. FRUCTUL GOJI –fructul “fericirii si longevitatii” pentru toate calitatile pe care le detine.
II. MIEREA
Contine derivati din zaharide, similari cu factorul hidratant al pielii, aminoacizi, proteine, vitamine si enzime. Hraneste pielea si regenereaza tesutul.
Acest produs (mierea) suporta modificari pentru a-i scoate senzatia de lipiciozitate, favorizand astfel nivelul sau de penetrare

III. BETAINE
Extract din sfecla cu un rol hotarator in mentinerea echilibrului hidric, ca baza a servit teoria “osmolites”
RECOMANDAT:
Formula unisex este creata special sa incante cele mai exigente cerinte ale clientilor, fara specific de varsta, sex sau anotimp. Recomandat pentru cei care isi doresc un efect imediat, vizibil si pentru perioada indelungata. Cu efect anti-aging si pentru refacerea barierei de aparare a pielei.
MODUL DE APLICARE
Se aplica pe tenul curatat in prealabil. Se recomanda in combinatie cu cremele Hydro-Goji si/sau Nutri-Goji.

HYDRO – GOJI 50 ml **NEW LINE!
Crema hidratanta, anti-aging cu efect antioxidant extrem (datorita concentratiei maxime a acestui fruct GOJI de origine tibetana (LYCIUM BARBARUM), crescut in conditii ecologice si care este certificat ECOCERT. Este imbogatit cu miere si component hidratant, extract din sfecla – BETAIN, ce confera pielii un aspect sanatos, diminuand semnele de imbatranire si redand catifelarea si tonicitatea pielii.
Antioxidantul – derivat al vitaminei C, carotinoid ce nu se sintetizeaza in organism, dar care este strict necesar. Aceasta molecula este capabila sa stopeze procesele oxidante ale celorlalte molecule.
I. FRUCTUL GOJI –fructul “fericirii si longevitatii” pentru toate calitatile pe care le detine.
II. BETAINE
Extract din sfecla cu rol hotarator in mentinerea echilibrului hidric, ca baza a servit teoria “osmolites”.

Cui se adreseaza:
Formula unisex, fara limita de varsta. Recomandat, mai cu seama pentru tenurile normale si mixte. Cu efect de hidratare si anti-aging, fortifica bariera de aparare epidermala.

Modul de aplicare:
Se aplica pe tenul curatat in prealabil, de cate ori este necesar.
Recomandat sa fie aplicat in combinatie cu GOJI COMPLEX.

NUTRI-GOJI 50 ml **NEW LINE!
Crema nutritiva cu efect anti-aging si antioxidant extrem (datorita concentratiei maxime a acestui fruct GOJI de origine tibetana (LYCIUM BARBARUM), care este cultivat si crescut in conditii ecologice certificat ECOCERT; imbogatit cu miere si componenti hidratanti, extract din sfecla – BETAIN, confera pielii aspectul sanatos, diminueaza semnele de imbatranire si reda tonicitatea si fermitatea pielii.
Antioxidant – derivat al vitaminei C, carotinoid ce nu se sintetizeaza in organism dar care este strict necesar. Aceasta molecula capabila sa stopeze procesele oxidative ale celorlalte molecule.
I. FRUCTUL GOJI –fructul “fericirii si longevitatii” pentru toate calitatile pe care le detine.
II. MIEREA
Contine combinatii de zaharide similare cu factorul hidratant al pielii, aminoacizi, proteine, vitamine si enzime.
Hraneste pielea si regenereaza tesutul.
Acest produs (mierea) suporta modificari pentru a-i scoate senzatia de lipiciozitate favorizand astfel nivelul sau de patrundere.
Cui se adreseaza?
Formula unisex, fara limita de varsta, ideala pentru tenurile normale si uscate. Realizeaza o hranire profunda, efect anti-aging, fortifica bariera de aparare epidermala.
Modul de aplicare:
Aplicati pe tenul curatat/demachiat in prealabil, combinat in varianta ideala cu GOJI COMPLEX.

PREMIUM QUALITY FACIAL CLEANSER GOJI

GOJI – Delicate MAKE Up Remover, 150 ml / 500 ml

Demachiant multifunctional. Recomandant pentru tenurile sensibile, inclusiv pentru ochi. Este un gel de demachiere cu continut de surfactante naturale cu proprietati de curatare si demachiere, ce respecta caracteristicile naturale ale pielii, acest produs nu contine ingredienti toxici sau sulfati.
Aveti o piele sensibila si va doriti o curatare cat mai eficienta si naturala, fara sa va creeze disconfort?
Acesta este un gel de curatare multifunctional pentru ten si ochi, care contine ingrediente naturale. O combinatie ideala si echilibrata de ingrediente pentru pielea delicata si sensibila. Incercati si beneficiati de proprietatile acestui demachiant si veti oferi pielii dumneavoastra, naturaletea si frumusetea de care are nevoie.

GOJI – Balance MAKE Up Remover, 150 ml / 500 ml

Demachiant multifunctional.
Cu extract de Goji si ulei de avocado.
Este recomandat pentru toate tipurile de ten.
Are un rol echilibrant, cu proprietati de regenerare si fortificare celulara. Este un demachiant multifunctional cu textura de gel pentru toate tipurile de piele, care poate fi folosit si in zona ochilor. Este un produs care actioneaza ca o bariera de protectie si care sporeste integritatea fizica a pielii dumneavoastra.

Masca faciala – GOJIi Mask CASMARA (Masca rosie 2070) – secretele unui ten perfect!

Casmara Cosmetics – in cele mai luxoase saloane de infrumusetare, clinici de sanatate si centre SPA.

S.C. COSMOPROF S.R.L.
Importator si distribuitor exclusiv al produselor cosmetice profesionale faciale si corporale CASMARA
Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie cu placere.

Persoana de contact:
Eugenia Dinu – Director Marketing & PR