Frigotehnics iti recomanda servicii optime dedicate instalatiilor frigorifice

instalatie_camera_frigorifica

Camerele frigorifice trebuie instalate de experti si profesionisti in domeniu pentru a oferi o functionare buna si pentru a fi amplasate corect intr-o incapere. De cele mai multe ori, camerele frigorifice sunt instalate in magazine, supermarket-uri, hypermarket-uri, abatoare, depozite de legume si fructe sau depozite de carne.

Acestea asigura temperatura ideala pentru ca produsele sa fie mentinute in parametri optimi si pentru a-si pastra prospetimea in conformitate cu recomandarile producatorilor produselor.

Daca ai nevoie de ajutor cu instalarea camerelor frigorifice, nu e nevoie sa mai cauti. Frigotehnics iti asigura servicii de proiectare, transport si montaj pentru orice tip de instalatie camera frigorifica comerciala si industriala, camere frigorifice, chillere comerciale si industriale, abatoare, linii de productie etc

Parteneriate avantajoase, servicii calitative, produse premium si satisfactii garantate pentru beneficiari

In vederea proiectarii instalatiilor frigorifice, expertii Frigotehnics vor analiza spatiile si nevoile particulare ale fiecarui client. Apoi, in functie de acestea vor proiecta instalatiile cat mai eficient si conform conditiilor impuse de spatiu si client.

Mai mult, specialistii Frigotehnics iti ofera consultanta in alegerea solutiilor optime pentru fiecare afacere in parte, avand experienta necesara pentru a raspunde la orice proiect indiferent de anvergura acestuia sau localizare in Romania. Pentru ca parteneriatul sa fie benefic atat pentru tine, cat si pentru clientii tai, acceseaza https://frigotehnics.ro/.

Caracteristicile camerelor frigorifice comercializate de Frigotehnics.ro

Panourile pot avea o grosime de 60, 80 sau 100 de milimetri. Camerele au optiune de reglare a temperaturii ori pentru refrigerare, ori pentru congelare. Astfel au si usa de refrigerare si usa de congelare. Dimensiunea usilor va fi facuta in functie de marimea si destinatia camerei frigorifice. Mai mult, aceste camere pot fi montate cu sau fara pardoseala.

In portofoliul de servicii asigurate de Frigotehnics.ro sunt incluse transportul, montajul, mentenanta si service in cazul in care este nevoie. Specialistii au o experienta in situatii dintre cele mai diverse din piata instalatiilor frigorifice si de climatizare. In plus ofera solutii personalizate pentru nevoile afacerii tale, service rapid, non-stop si calitate apreciata de fiecare client din portofoliul companiei Frigotehnics.