fbpx

Franciza care a sfidat criza incurajand investitiile in orasele din provincie

Aceasta detine master franciza pentru Nomasvello Romania, un business care in Romania a inregistrat o cifra de afaceri de peste 1 milion de euro, in conditiile in care investiţia initiala a unui francizat este de 30.000 de euro.

Acest tip de franciza incurajeaza investitiile si in alte orase fata de capitala, 10 din cele 17 centre din Romania fiind deschise in provincie. Inceputul lui 2015 a insemnat pentru Nomasvello deschiderea de noi centre in Brasov, Iasi si Ploiesti si sunt vizate pentru restul anului si orase precum Pitesti, Sibiu, Targu-Mures si Oradea.

Un fapt interesant de notat este ca 50% dintre francizati au fost clienti Nomasvello, si 4 din 11
au mai mult de un centru Nomasvello, din care al doilea la mai putin de un an de la “Amortizarea investitiei se face in 6-18 luni, iar profitul poate veni chiar dupa primul semestru,
in functie de implicarea francizatului si a personalului ales pentru efectuarea tratamentelor. Un centru poate atinge o cifra anuala de afaceri de aproximativ 85.000 de euro.” declara Dana Vlascianu, Manager Nomasvello România.

Anca Iacob, manager Nomasvello Iasi, ne spune ce a determinat-o sa investeasca in acest
business: “Pe masura ce am citit despre brandul Nomasvello, am realizat ca este o afacere de perspectiva, intr-un domeniu in continua dezvoltare. Ceea ce diferentiaza aceasta afacere de altele similare este brandul. Din experienta mea de business de pana acum am ajuns la concluzia ca pentru a reusi trebuie sa te asociezi cu un nume mare, cu un brand puternic. Doar asa vei putea supravietui si vei putea dezvolta o afacere de succes.”

Rejuvenarea faciala si corporala, epilarea definitiva cu ajutorul luminii intens pulsate (IPL),

Introdusa in premiera in Romania de Nomasvello, albirea dentara si tratamentele faciale non-agresive s-au dovedit printre preferatele romancelor. Orasele in care s-au dezvoltat centre Nomasvello sunt Arad, Bacau, Baia Mare, Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Timisoara, Iasi, Brasov, Ploiesti.