fbpx

Forbes acorda Anchor Grup premiul special pentru Plaza Romania Offices

Pe data de 28 februarie, Forbes România a organizat Gala Best Office Buidings, un eveniment la care au fost premiați cei mai activi și mai inovatori jucători din acest segment al pieței imobiliare. Câștigătorul premiului special din acest an a fost Anchor Grup. Compania a fost premiată pentru Plaza Romania Offices, rezultatul primei conversii a unei zone de retail în spațiu de birouri.

„Este o onoare să primim acest premiu special, care recunoaște încă o premieră marca Anchor Grup. Am fost primii care au identificat sinergia dintre un mediu profesional și o destinație de petrecere a timpului liber, cu toate facilitățile incluse, și am fost primii care au transformat un spațiu comercial într-unul de birouri pe piața din România. Rezultatul a fost Plaza Romania Offices, un proiect care impune noi standarde în ce privește beneficiile chiriașilor. Așadar, acest premiu ne reconfirmă poziția de pionieri și lideri pe piața imobiliară”, a declarat Affan Yildirim, General Manager, Anchor Grup.

Plaza Romania Offices, al treilea proiect dezvoltat de Anchor Grup pe piața românească a clădirilor de birouri, a fost lansat pe 30 august 2016, când Mega Image, primul său chiriaș, și-a mutat acolo sediul central. Cei 500 de angajați ai retailerului belgian ocupă până la 4.008 metri pătrați, reprezentând 40% din suprafața închiriabilă brută.

Investiția Anchor Grup în Plaza Romania Offices, care a fost creat în timpul procesului de renovare a București Mall și Plaza Romania, se ridică la patru milioane de euro și a avut ca rezultat conversia a 10.600 de metri pătrați de zonă comercială în spațiu de birouri. Plaza România Offices este clădirea ideală pentru companiile ce doresc să ofere angajaților un număr semnificativ de beneficii diverse – accesul la o gamă largă de produse și servicii, însă fără dificultățile impuse de o locație centrală.