Foloseste aceste aparate fitness acasa si bucura-te de cel mai bun confort pe care-l pot oferi activitatile sportive!

Fiindca sezonul iesirilor la plaja si piscina este in plina desfasurare, obiectivele sportive revin in prim-plan: un corp dezvoltat armonios si imbunatatirea starii generale de sanatate si a conditiei fizice sunt scopuri de care doresti sa te apropii intr-un timp cat mai scurt si, de preferat, cu cat mai putin efort. O buna modalitate de a obtine rezultatele dorite este oferita de antrenamentele desfasurate cu regularitate pe unul dintre diversele aparate fitness ce permit exercitii de tip cardio.

Desi poti culege roadele antrenamentelor cardiovasculare si daca exersezi in aer liber, alergand sau mergand cu rolele ori bicicleta, aparatele fitness utilizate acasa sau chiar la birou asigura un grad mult mai ridicat de accesibilitate si confort in utilizare, in special atunci cand vremea de afara nu este foarte prietenoasa. In plus, astfel vei reusi sa controlezi precis perioada de acomodare cu efortul sustinut cu ajutorul programelor de antrenament pre-setate in memoria consolei din dotarea celor mai multe aparate fitness.

Ce beneficii ofera folosirea aparatelor fitness acasa?

– Printre cele mai apreciate aparate fitness se afla, dupa cum te asteptai, banda de alergat, bicicleta stationara, stepper-ul si bicicleta eliptica. Acestea pot fi utilizate atat de sportivii de performanta, cat si de persoanele care au nevoie de acomodare cu efortul fizic, iar confortul si varietatea de exercitii pe care acestea le pun la dispozitie sunt ideale pentru a te apropia in scurt timp de orice obiectiv sportiv pe care ti l-ai propus. Daca te afli la prima experienta fitness sau reincepi antrenamentele dupa o lunga pauza, sfatul este sa incepi cu numai cateva minute de exercitii pe zi si sa maresti acest interval in functie de ritmul corpului tau de adaptare la efort.

– Toate aceste aparate fitness iti vor permite sa atingi, concomitent, mai multe rezultate pozitive, printre acestea numarandu-se arderea grasimilor, imbunatatirea conditiei fizice si tonifierea musculaturii. Pe deasupra, jumatate de ora de cardio in fiecare zi te va ajuta sa iti relaxezi mintea si iti va oferi senzatia de energizare alungand stresul, iar toate organele din corp vor beneficia de o oxigenare foarte buna multumita cresterii ritmului cardiac. Astfel, te vei putea bucura de un somn de calitate, odihnitor, iar riscul de depresie va scadea considerabil.

– Bicicleta stationara si cea eliptica iti ofera antrenamente cu impact redus asupra articulatiilor, astfel incat poti exersa folosind aceste aparate fitness si atunci cand gleznele sau genunchii au o sensibilitate mai mare. Banda de alergat, in schimb, iti pune la dispozitie exercitii bazate pe miscari native, fara a fi nevoie sa deprinzi tehnici speciale sau sa te familiarizezi cu procedee noi. Cu toate acestea, va trebui sa ai grija la pozitia de alergare si la ritmul respiratiei, insa aceasta ultima conditie este prezenta in orice antrenament, indiferent de ce tip de aparate fitness alegi sa folosesti.

– Indiferent de modul in care alegi sa exersezi, frecventa antrenamentelor sau aparatele fitness si echipamentul folosit atunci cand depui efort, rezultatele de care te vei bucura sunt influentate in mare masura si de modul in care functioneaza metabolismul. Astfel, antrenamentele desfasurate zilnic te vor ajuta sa slabesti foarte rapid nu numai multumita arderii caloriilor in timpul exercitiilor, cat si datorita accelerarii metabolismului si continuarii arderilor si dupa terminarea antrenamentului.

Vrei sa alergi, sa pedalezi sau sa lucrezi musculatura picioarelor, a abdomenului si a posteriorului in cel mai confortabil mod cu putinta? Intra acum pe Sport-Mag.ro si bucura-te de cel mai bun raport calitate-pret la o gama deosebit de diversificata de aparate fitness si echipament sportiv!