Folia anticondens pentru acoperiș de la Bilka

Construcția unei case este un pas important în viața noastră pe care trebuie să-l tratăm cu maximă seriozitate și responsabilitate. Pentru că această investiție nu este una pe care o facem de foarte multe ori în viață, trebuie să facem alegerile corecte și să renunțăm la compromisuri chiar dacă trebuie să alegem tehnologii de construcție mai costisitoare sau să plătim profesioniștii mult mai bine decât amatorii. Acoperișul este principala protecție a casei pe care o avem împotriva fenomenelor naturii, iar pentru că siguranța este pe primul loc, trebuie să apelăm la cele mai bune soluții în materie de producători.

Care este rolul foliei anticondens?

Bilka este un lider pe piața construcțiilor de foarte mulți ani, iar gama variată de produse i-au făcut să fie preferați de familiile care doresc o casă sigură și rezistentă. Pentru a lungi durata de viață a unui acoperiș trebuie să folosim material de cea mai bună calitate. O folie anticondens acoperiș poate prelungi durata de viață a locuinței și poate amâna investițiile de reparare sau chiar de schimbare a acoperișului.

Pentru a înțelege importanța acestui produs, trebuie să analizăm cu atenție beneficiile pe care ni le poate oferi o folie anticondens acoperiș de calitate de la Bilka care a fost montată corect.

  • Protejează căpriorii și materialele cu rol termoizolant ale acoperișului dumneavoastră
  • Nu permite vaporilor să păstrundă în materialele care susțin construcția acoperișului și elimită degradarea rapidă a acestora
  • Înlătură pericolul pătrunderii vaporilor de apă în structura acoperișului
  • Ajută la ventilarea corectă a acoperișului
  • Locuințele care folosesc mansarda ca spațiu de locuit nu vor mai fi afectate de condens

Pentru că este normal să apară condensul pe partea inferioară a materialului folosit pentru acoperiș, această folie anticondens acoperiș are rolul de a înlătura această umezeală și de a nu-i permite să afecteze structurile de rezistență. Știm cu toții că un lemn umed se va deteriora și vor fi necesare intervenții de reparare într-un timp scurt. Pentru că nu ne dorim să investim constant într-un acoperiș, trebuie ca primele decizii, din momentul construirii acestuia, să fie corecte și bazate pe calitate.

Cum depozităm o folie anticondens acoperiș?

Pentru că este un produs care își poate pierde din proprietăți și se poate uza dacă nu este depozitat corespunzător, este necesar să fie depozitat într-un loc ferit de umezeală și să nu intre în acțiunea directă a soarelui.

Atunci când achiziționați o folie anticondes acoperiș țineți cont că imediat după montarea acesteia este necesar să acoperiți casa cu țiglă metalică de înaltă calitate. Cu cât folia va rămâne descoperită pentru mai mult timp și radiațiile solare vor avea suficient timp pentru a o afecta, cu atât șansele de deteriorare a acesteia sunt mai mari.

Pentru că nu este necesar să avem cu toții aceste cunoștințe în materie de construcții, trebuie să mergem pe mâna unor profesioniști din domeniu care cunosc cele mai bune soluții pentru un acoperiș rezistent și de durată. Bilka.ro oferă soluții inovative și de calitate ridicată într-un portofoliu bogat și variat de produse pentru casă.