fbpx

Focul in timpul verii

Nimic nu este mai frumos pe timp de vara decat o seara cu cei dragi si un foc de tabara. O asemenea activitate este foarte distractiva, insa poate fi o activitate care pune in pericol siguranta participantilor si a mediului. Potrivit autoritatilor, vara este unul dintre cele mai periculoase sezoane in ceea ce priveste incendiile si decesele legate de incendii. Din fericire, exista o multime de modalitati de protectie, chiar si in timp ce aveti un timp frumos in preajma focului alaturi de cei dragi.

Pentru o distractie pe cinste, tineti cont de masurile de protectie! Urmati regulile zonei! In unele parcuri si paduri incendiile sunt interzise, iar aceasta regula exista pentru un motiv. Verificati reglementarile locale inainte de a face focul! Cel mai indicat este sa alegeti o locatie special amenajata pentru asemenea activitati pentru ca numai asa puteti fi protejati.

Nu construiti niciodata un foc de tabara in apropierea frunzelor uscate, a suprafetelor cu iarba sau sub copaci. Cel mai sigur ar fi sa sapati o groapa ale carei margini sa le inconjurati cu pietre pentru a preveni raspandirea focului. Pentru a fi in siguranta, nu construiti focuri de tabara prea inalte, chiar daca par impresionante. Este mult mai usor de mentinut sub control focurile de inaltime mica, astfel incat sa fie usor de stins.

Daca pentru un foc de tabara este nevoie sa stiti atat de multe lucruri si sa respectati atat de multe reguli, in cazul unei cladiri cu angajati in care curentul electric este folosit intens si peste tot sunt montate prize, prelungitoare si cabluri, nevoia de informatii teoretice si practice in ceea ce priveste incendiile, este si mai mare. In acest sens, de mare ajutor pot fi niste specialisti care sa asigure toate conditiile necesare prevenirii incendiilor.

Instalatii de drencere | instalmontaj.com

instalatii antiincendiu

Instal Montaj este o companie specializata in executia de sisteme si instalatii antiincendiu, oferind solutii integrate complete in ceea ce priveste domeniul sigurantei in fata incendiilor. Accesand serviciile Instal Montaj puteti avea parte de sisteme fixe de stingere cu apa, spuma si agenti gazosi ecologici, precum instalatii de drencere si sprinklere, securitate, pompieri civili, dar si service si mentenanta. Accesati http://www.instalmontaj.com/ si descoperiti informatii complete si contactele la care puteti apela cand decideti ca este necesara protectia in calea focului!