fbpx

Foartecurat.ro – Magazinul online care mentine cele mai mici preturi in perioada pandemiei

Perioada pandemiei a schimbat complet comportamentul consumatorilor. Majoritatea au ales cumparaturile online, iar aceasta tendinta va continua, cu siguranta, si in viitor. Magazinele online au privit toata aceasta schimbare ca pe o oportunitate unica. Drept dovada, preturile au crescut considerabil, in special la produsele destinate luptei impotriva coronavirusului.

Cu toate acestea, magazinul online foartecurat.ro faciliteaza accesul companiilor si persoanelor fizice la produse cu preturi avantajoase, destinate protejarii impotriva virusului Covid 19. Mai mult decat atat, sustine antreprenorii locali si vinde majoritar produse fabricate in Romania.

 Ce produse sunt regasite in oferta magazinului online foartecurat.ro

Stim cu totii cat de importanta este calitatea, dar in acelasi timp suntem constienti ca pretul joaca un rol crucial in decizia de achizitie. Astfel, magazinul online foartecurat.ro a ales sa comercializeze o gama de produse la cel mai bun raport calitate pret. Printre produsele regasite, se numara: consumabile medicale, dezinfectanti, sapun lichid, produse de agricultura, dar si produse de curatenie.

De ce sa alegi produsele foartecurat.ro

Pe langa pretul si calitatea produsele, sunt si alte aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi sa vinzi online. Ei bine, foartecurat.ro se remarca prin comunicarea constanta pe care o mentine cu clientii, dar si prin atentia pe care o ofera nevoilor acestora.

In alta ordine de idei, in momentul in care alegi sa plasezi o comanda online, sprijini in mod direct afacerile locale si contribui la cresterea lor. Asa cum am mentionat anterior, majoritatea produselor regasite in magazinul online foartecurat.ro sunt fabricate in Romania.

Totodata, produsele sunt destinate atat companiilor, cat si persoanelor fizice. Altfel spus, atentia este focusata atat asupra vanzarilor B2B (Business to Business), cat si a celor B2C (Business to Consumer).

De asemenea, livrarea se realizeaza prin curier, insa exista si posibilitate de ridicare personala de la sediu. La fel si in cazul platii. Se poate opta fie pentru plata la livrare, fie se poate plati online cu cardul. Pentru ca promptitudinea este una dintre valorile ce caracterizeaza magazinul online foartecurat.ro, coletele sunt livrate rapid, oriunde in Romania.

Poti arunca o privire asupra produselor disponibile, vei fi intampinat cu reduceri de pana la 50%. Online este mai simplu, mai sigur si mai rapid!

Asadar, daca iti doresti un furnizor de incredere care sa iti ofere produse calitative la preturi accesibile, te poti baza intotdeauna pe magazinul online foartecurat.ro.

Pentru comenzi

Email: comenzi@foartecurat.ro

Telefon: 0770566534

Pentru vanzari corporate

Email: administrativ@marcugrup.ro

Telefon: 0770 566 214