Flrbirotica lanseaza categoria Distrugatoare Documente

Flrbirotica considera ca un distrugator documente reprezinta o sursa in plus de confidentialitate si siguranta in momentul in care iti doresti ca documentele tale importante sa nu ajunga pe maini gresite, utilizarea acestora este mult mai eficienta decat ruperea in bucati a facturilor, documentelor fiscal, cardurilor, etc. FlrBirotica lanseaza categoria Distrugatoare documente, unde se vor regasii echipamente foarte performante de la branduri precum Fellowes, Deli, HSM, etc. ideale atat pentru uzul personal, birouri mici, medii sau profesionale pentru institutii.
In momentul alegerii unui distrugator documente trebuie sa luam in calcul mai multi factori precum Nivelul de securitate, Nivelul de zgomot sau tipul de taietura al hartiei.
Nivelul de securitate este o caracteristica principal in momentul in care alegem un distrugator, iar pe magazinul online de birotica si papetarie FlrBirotica gasim echipamente cu urmatoarele caracteristici : Nivelul de securitate 1 si Nivelul 2 de securitate sunt indicate pentru distrugerea documentelor interne, Nivelul 3 de securitate este ideal pentru distrugerea documentelor cu un grad ridicat de confidentialitate, iar cele mai avansate nivele de securitate, 4 si 5 sunt recomendate pentru distrugerea documentelor top secret, mai ales in cadrul institutiilor publice unde scurgerea de astfel de informatii trebuie inlaturata.
O caracteristica definitorie pentru un distrugator documente o reprezinta si nivelul de zgomot, in cazul in care acesta este utilizat intens, mai ales in spatii deschise este recomandata achizitionarea unui distrugator cu un nivel scazut al zgomotului, pentru a nu perturba concentrarea la locul de munca.
Taierea documentelor se realizeaza in diferita moduri : Cross cut( confetti), Strip cut(fasii) sau MicroShred. Pentru ca un distrugator documente sa fie utilizat in conditii optime si sa aibe o durate de utilizare foarte mare fara incidente Flrbirotica recomanda utilizarea unui ulei special aplicat pe o coala de hartie, aceasta fiind introdusa in aparat pentru a facilita ungerea cutitelor de taiere.