fbpx

FitnessMaster ro recomanda folosirea bicicletei medicinale

De cele mai multe ori musculatura corpului nostru sau felul in care aratam ne dau de gandit, mai ales daca am suferit diferite interventii chirurgicale, accidente sau ne-am nascut cu predispozitii si slabiciuni ale sistemului osos.

Stiai ca medicina sportiva a propus spre inaintare dispozitive care sa te ajute sa imbini la superlativ utilul cu placutul?

Acum cea mai buna bicicleta medicinala te poate ajuta sa-ti faci diferite proceduri recuperatorii, exercitii auxiliare sau, dupa caz, sa-ti tonifici corpul cu ajutorul functiilor pe care le are.

Fie ca doresti sa-ti imbunatatesti mobilitatea, sa dai cateva kilograme jos sau pur si simplu sa pui in miscare tot corpul, o bicicleta mediciniala vine la pachet cu un sistem integrat de exercitii cardio, jogging sau cycling, toate intr-un singur aparat! Mai multe informatii despre beneficiile unei biciclete medicinale gasiti aici.

Care sunt insa aspectele care ne dau de gandit in vederea achizitionarii unui asemenea aparat, util pentru casele moderne ale secolului 21?

Daca facem o paralela cu sala de fitness si diferitele aparate care ne ajuta sa ne recuperam sau sa slabim, in primul rand ne punem intrebarea daca exista un sistem de franare competent sa stopeze actiunea ori de cate ori situatia o cere.

O alta intrebare pe care o punem este daca avem suficient confort in efecutarea libera a miscarilor si totodata daca unghiurile propuse de scaunul integrat sunt cele corecte.

Vom lua aceste caracteristici pe rand si vom explica care este semnificatia fiecareia, in raport cu o gama de exercitii executate corect care duc desigur la indeplinirea scopurilor si obiectivelor noastre.

Sistemul de franare aduce in discutie subansamblurile bicicletei medicinale care presupune controlul, viteza sau stoparea miscarii bruste ori de cate ori situatia o cere.

Fie ca vorbim de un sistem de franare electronic sau unul manual, trebuie sa stim ca acesta are o eficienta sporita, in vederea achizitionarii unei asemenea biciclete sigure cu tehnologie de varf.

Partea activa a bicicletei medicinale este reprezentata de volanta, care este omniprezenta pe toate aceste aparate fitness.
Acest lucru ne permite fixarea articulatiilor sau fermitatea in miscare, lucruri deosebit de importante pe aparatul fitness.

Dupa cum bine stim in orice activitate sportiva scopul scuza mijloacele, asa ca trebuie sa stim care sunt dispozitivele capabile sa faca fata tuturor solicitarilor noastre.

Doua din cele mai apreciate biciclete medicinale sunt First Bike 880 si Green Hill care desi valoreaza ceva mai multi bani, sunt garantia ca vom avea un corp de invidiat si ne vom pastra mobilitatea la parametrii inalti timp indelungat.

Consulta acum ofertele din mediul online in vederea obtinerii celor mai bune preturi de la mai mult furnizori concomitent.

Poza: indoorfitness.com