fbpx

Firma Studio ce ofera servicii foto in Bucuresti 154PhotoStudio ro

Primii pasi in fotografia de studio incep acasa.

In ultima vreme, multi pasionati de fotografie ne-au scris despre faptul ca doresc sa treaca la fotografia de studio si doresc sfaturi in aces sens.

Cei care cu care am avut ocazia sa discutam la diferite workshop-uri sau in cadrul unor intalniri fotografice, au sustinut ca doresc sa incerce acest tip de fotografie dar cand vine vorba de ”studio”, cu totii devin putin demoralizati deoarece evident, apar cateva piedici legate de: bugetul pentru echipamente, locatia numita ”studio” si de ce nu si de cunostintele de tehnica fotografica. Atentie, vorbim aici strict despre fotografii pasionati, adica cei care fac fotografia din pura placere si nu ca mijoc de subzistenta.

Putini insa realizeaza in primul moment ca pot aduce studioul chiar la ei acasa, salvand buget pretios. Cum e posibil acest lucru? Foarte simplu: cu echipamentul adecvat, cu putine cunostinte de tehnica fotografica si cu multa dorinta de a experimenta lucruri noi in fotografie.

Atunci cand doriti sa experimentati fotografia pe care o s-o numim generic de studio, o puteti face chiar acasa, in mediul familial, cu investitii minime. Ce poate fi mai frumos in acest sens, decat realizarea unor fotografii reusite a copilului in timp ce se joaca, sau, de ce nu, a sotiei sau a prietenei, in intimitatea caminului?

Cauti un studio foto in Bucuresti? Atunci viziteaza site-ul 154 Photo Studio pentru preturi si portofoliu.

Astfel de experiente pot fi distractive si pline de succes. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa aveti dorinta de a demonstra ca desi nu sunteti un fotograf profesionist (adica nu faceti acest lucru ca job zilnic), ci un Home-user, va puteti descurca foarte bine la fotografia de portret, acasa, punandu-va creativitatea in evidenta.

Pentru a realiza fotografii reusite, aveti totusi nevoie de echipamente adecvate. Cu lampa de studiu de pe birou sau cu veioza din dormitor, nu prea se pot face minuni. Motivul? Ele nu sunt create sa faca o iluminare adecvata pentru fotografia profesionala ci doar lumina ambientala, nu?

Deci, pentru a realiza totusi fotografie la un nivel corect (profesional) e nevoie de echipament adecvat si aici am descoperit doua tipuri de utilizatori printre fotografii pasionati:

1. Fotografii care fug de prea multe butoane si tehnica prea complicata si prefera lucrul cu lumina continua, adica o sursa de iluminare simpla dar eficienta, de tipul “on/off “.

2. Fotografii pasionati de tehnica, de butoane multe, de control al luminii si de foarte multe accesorii cu care sa-si puna creatvitatea la lucru

Afla de aici preturile unui studio foto in Bucuresti dar si alte informatii.

Asa cum spuneam la inceputul articolului, acest tip de fotografii pasionati, doresc calitate cu bugete mici, deorece fotografiile realizate de ei sunt doar la nivel experimental, Home-user, cel putin in prima faza.

Haideti sa vedem, asadar, ce echipament li s-ar potrivi acestor fotografi, cu argumementele de rigoare.

Afla mai multe de aici: http://www.photosetup.ro/blog/primii-pasi-in-fotografia-de-studio-incep-acasa/