fbpx

Firma Pamirco – calitate superioară pentru traverse

traverse de lemn

Construcția de căi ferate prin traverse de lemn ajută la obținerea celei mai bune rezistențe și durabilitate de-a lungul timpului. Pamirco Mănăștiur a prelucrat peste 529701 de traverse pentru piața română și europeană, optând pentru cele mai moderne modalități de producție.

Traverse de lemn – o soluție naturală pentru obținerea calității

Dezvoltarea atât de rapidă a industriilor de astăzi, permite și modernizarea pieței de traverse prin obținerea unor noi materiale de prelucrare. Deși industria se dezvoltă destul de mult la capitolul materiale, lemnul rămâne soluția naturală și organică pentru care foarte mulți clienți renunță la alegerea achiziționării unui alt tip de produs. Iar din acest punct de vedere, inclusiv specialiștii recomandă proiectarea traverselor din material lemnos pentru obținerea particularităților specifice și naturale ale acestui material.

Structura organică a lemnului este o modalitate modernă de imprima calitate construcției de căi ferate și Și de a obține rezultate impecabile chiar și după trecerea timpului. Unul din avantajele pe care le oferă produsele de calitate marca Pamirco este garanția unor traverse prelucrate în timp util și eficient, păstrându-și nivelul premium cu care sunt prelucrate. Modul alert prin care sunt confecționate aceste produse se datorează experienței specialiștilor și aparaturii cu care sunt prelucrate traversele. La Pamirco poți fi sigur că produsele tale vor respecta data limită de finalizare.

Traverse de lemn prelucrate modern datorită aparaturii actuale

Cel mai important proces din proiectarea traverselor rămâne modul în care sunt prelucrate și aduse la starea finală destinată utilizării. Traversa din lemn este un produs care trebuie să treacă prin mai multe etape de prelucrare a lemnului pentru a obține calitatea superioară dorită. În procesul producției moderne modul în care se prelucrează traversa este rezultatul unui produs de actualitate. În acest caz etapele de lucru pot varia în funcție de trecerea timpului și de tendințele noi care apar la capitolul aceste industrii.

Fabrica Pamirco prelucrează traversa ținând cont de trei etape principale prin care acest produs se conturează : tăierea lemnului, rindeluirea și impregnarea acestuia cu un creuzot superior de pe piața traverselor. În cazul prelucrării, folosirea aparaturii moderne este principalul factor de pe urma căruia produsul are de câștigat la capitolul actualitate și noi tendințe. Printre aparatura de ultimă generație deținută de Pamirco, se numără inclusiv cele șase uscătoare pentru uscarea artificială și un aburitor modern pentru traverse.

Railway sleepers – producție de calitate apreciată la nivel internațional

Pe piața internațională preferințele clienților în ceea ce privește traversele se conturează în jurul aceluiași material organic de pe baza căruia construcția de căi ferate obține o rezistență și durabilitate superioară. Calitatea produselor Pamirco este un factor esențial în alegerile clienților străini fabrica reușind să colaboreze cu țări precum Egipt, Bulgaria, Olanda, Japonia, Germania și multe altele pentru care traversele de lemn sunt o piesă de rezistența a căilor ferate. Este mai rentabil și eficient să faci o investiție de calitate superioară indiferent de locul în care se află, fiind sigur că vei achiziționa produse profesionale și servicii prestate cu promptitudine.

Garantarea unei construcții care se dureze în timp trebuie să pornească de la achiziționarea unor produse de calitate înaltă. Traversa de lemn, prelucrată corect cu scopul de prelungire a utilizării, se adaptează condițiilor meteo și a altor factori perturbatori, rezistând în timp la distrugere și deteriorare. Modurile de prelucrare profesionale marca Pamirco a acestor traverse, garantează rezultate pe termen lung.

Railway sleepers – traverse raportate la calitate și profesionalism

Materialul lemnos este recunoscut pentru avantajele asigurate de costuri, fiind un produs care rezistă în timp, se schimbă ușor în momentul deteriorării și nu necesită înlocuirea întregii infrastructuri de căi ferate. Accesibil și fiabil pentru orice tip de construcție, lemnul asigură cele mai multe avantaje pe partea tehnică.

Produsele de rezistență pentru construcția de căi ferate, marca Pamirco, sunt o investiție care merită – pentru asigurarea unui transport feroviar stabil, pentru achiziționarea unor traverse variate în funcție de locul de amplasare și pentru servicii prompte care să asigure profesionalismul cu care produsele sunt prelucrate. Fabrica și serviciile pe care le prestează, corespund și se adaptează noilor cerințe de pe piață, fiind printre furnizorii de top din România care asigură produse de calitate și pentru piața internațională. Pentru a contacta cu ușurința serviciile firmei, website-ul online se află la un click distanță de nevoile dvs.