Firma noastra de inchirieri autocare este sigura si confortabila pentru o vedere panoramica !

Fiind una dintre cele mai importante companii de transport din Romania, firma noastra de inchirieri autocare se straduieste sa ofere cele mai bune servicii si produse posibile prin investitii continue atat in personalul nostru cat si in flota noastra de autocare. Acest lucru pentru a asigura clientilor privati si corporatiilor servicii de inchiriere de autocare cea mai buna experienta de calatorie. Gama noastra de autocare si autobuze sunt moderne si ecologice, cu un confort sporit si o buna stocare. Soferii nostri locali sunt responsabili de servicii si au experienta in spatele volanului. Ei se vor asigura ca calatoria dvs. este sigura si placuta.

Pe langa asigurarea autobuzelor cu centuri de siguranta in toate scaunele, puteti fi siguri ca suntem un furnizor serios si dedicat de tot felul de proiecte de transport.Activitatile comerciale ale firmei noastre de inchirieri autocare nu au dus niciodata la fel de multe activitati turistice ca pana acum. Am stabilit, de asemenea, un nou record in ceea ce priveste numarul de calatori cu autocarele. Cresterea activitatilor a dus la o crestere a profitului. Suntem mandri de asta!

Suntem orientati spre viitor si suntem principalul furnizor de transport public si tururi in Romania. Prin valorile noastre, managementul profesional, angajatii competenti, functionarea eficienta si un serviciu bun, vom crea clienti multumiti, angajati, parteneri si proprietari.

Valorile noastre:

Constienti de mediu – firma noastra de inchirieri autocare contribuie la mediu intr-un mod pozitiv.

Responsabilitate – firma noastra de inchirieri autocare isi asuma responsabilitatea pentru a indeplini sarcinile in cel mai bun mod posibil pentru clienti, colegi, companie si societate.

Respect – firma noastra de inchirieri autocare respecta colegii, clientii si partenerii.

Satisfactie – firma noastra de inchirieri autocare contribuie la crearea unui mediu de lucru bun in care cineva manifesta interes si ingrijire pentru colegii nostri.

Firma noastra de inchirieri autocare urmareste sa se asigure ca activitatile sale sunt aranjate astfel incat orice consecinte nefericite pentru mediul inconjurator si imprejurimile sunt minimizate. Operatiunile companiei trebuie sa respecte sau sa depaseasca in orice moment legislatia de mediu actuala.Pentru a reduce sarcina asupra mediului si pentru a imbunatati calitatea serviciilor noastre, firma noastra de inchirieri autocare se concentreaza continuu asupra dezvoltarii tehnologice, a proceselor interne, a metodelor de operare si a practicilor.

Firma noastra de inchirieri autocare va oferi cea mai buna calitate a serviciilor de transport public pe piata. Compania se va stradui sa protejeze mediul si sa asigure sanatatea si securitatea angajatilor, contractorilor si clientilor nostri. Ne concentram in mod continuu asupra imbunatatirii sistemelor de sanatate, de mediu, de siguranta si de calitate.

Firma noastra de inchirieri autocare este furnizorul de servicii la alegere pentru multi operatori de turism, agenti de voiaj si organizatori de evenimente. Alegem cu atentie cele mai bune produse pentru a crea tururi de grup cu expertiza, experienta si cunostinte locale.Asadar, pentru o calatorie de neuitat si o experienta unica, pentru peisaje noi si amintiri demne de o viata, alegeti cu incredere, Firma noastra de inchirieri autocare !