Firma mica dezvoltati afacerea

Aveti o firma mica cu pana la 3 angajati, vreti sa va dezvoltati afacerea, va invitam sa va faceti un profil complet pe bConnected. ro care sa va recomande in selectia beneficiarilor pe diverse proiecte fata de alti furnizori din acelasi domeniu de activitate.

Incepand cu mai 2013 am lansat bConnected. ro portalul dumneavoastra, al antreprenorilor, freelancerulor, subcontractorilor. bConnected. ro este o platforma care permite gasirea celor mai buni furnizori de servicii pentru proiectele dumneavoastra.

Tendinta in ultima perioada este de a aloca resurse pe proiect, de a externaliza activitati sau subcontracta o parte din serviciile de care avem nevoie. A avea costuri flexibile, dar si resurse de calitate aceasta este provocarea oricarui om de afaceri, manager, etc.

Selectarea unor furnizori/ prestatori de servicii poate fi o sarcina dificila in special cand nu ai referinte despre colaborarile anterioare, nu ai un istoric al colaborarilor anterioare.

Prin bConnected. ro furnizorii pot primi recomandari, verificate de la colaborarile anterioare, istoricul colaborarilor ramane inregistrat.

bConnected. ro este locul unde Beneficiarii isi pot intalni Furnizorii. Acestia pot lucra “ on site” (la sediul Beneficiarului/ Furnizorului) sau “on-line” de la distanta folosind serviciul Custodie bConnected. ro, astfel avand garantia fie ca veti primi banii pentru munca prestata (Furnizorii) fie ca veti primi serviciul mult dorit (Beneficiarii).