Firma Greenglobal ro contribuie la colectarea deseurilor pentru un mediu mai curat

Incet, incet se apropie sarbatoarea Pastelui, iar oamenii sunt din ce in ce mai preocupati de curatenia caselor. Firma din Bucuresti Greenglobal isi doreste sa ii faca pe oameni constienti de beneficiile pe care le aduce colectarea deseurilor, nu numai in timpul sarbatorilor, ci in fiecare zi.
In ciuda faptului ca Green Global ofera servicii profesioniste de colectare a deseurilor, ea are nevoie de aliati, pentru ca intregul proces sa fie eficient, de aceea este important ca toti cetatenii sa contribuie la imbunatatirea starii mediului inconjurator.

Ce fel de deseuri colecteaza firma Greenglobal?

In aceasta perioada, oamenii vor merge la cumparaturi in supermarketuri, pentru a face aprovizionarea pentru masa de Paste si vor fi asaltati de varietatea produselor de pe rafturi, ambalate in sticla, plastic sau metal. Cele mai multe vor fi consumate si apoi, aruncate la ghena de gunoi, urmand sa fie transportate la groapa de gunoi, unde se vor amesteca cu alte deseuri si vor polua mediul inconjurator. Din aceasta cauza, firma de colectare a deseurilor Green Global e de parere ca cetatenii trebuie sa stie care sunt cele mai frecvente tipuri de deseuri intalnite, care trebuie sa fie colectate:
• DEEE, altfel spus, deseurile electrice, electronice si electrocasnice, care reprezinta totalitatea pieselor unor aparate electrice care au devenit inutilizabile, precum cele care provin din televizoare, calculatoare, masini de spalat, aparate de radio, frigidere, cuptoare cu microunde, etc.
• Deseurile industriale, care pot fi inofensive sau extrem de toxice. In aceasta categorie se incadreaza deseurile precum azbestul, deseurile din constructii, deseurile radioactive, care trebuie eliminate in asemenea mod, incat sa nu dauneze mediului.
• Deseurile medicale, care se regaesc in zonele spitalelor, precum echipamentele folosite in tratarea bolnavilor sau pentru prelucrarea anumitor substante medicale, care trebuie manuite cu grija, astfel incat sa nu apara riscul unei epidemii sau altor infestari.
• Deseurile menajere sunt printre cele mai raspandite, din cauza ca sunt zilnic aruncate la ghena, iar apoi sunt transportate la groapa de gunoi.
• Deseurile din plastic nu sunt deloc prietenoase cu mediul, deoarece procesul lor de degradare in mod natural are o durata de cateva secole, spre 1000 de ani.
• Deseurile din sticla sunt foarte raspandite si afecteaza mediul, prin faptul ca ele pot fi asimilate natural abia dupa 4000 de ani.
• Deseurile textile sunt si ele raspandite pe o arie lunga si ar trebui colectate intr-un mod special, fara a fi amestecate cu alte deseuri.
Acestea sunt printre cele mai raspandite tipuri de deseuri pe care firma Green Global isi doreste sa le colecteze, cu scopul de a lasa in urma un mediu mai curat, pentru o viata mai sanatoasa.