fbpx

Firma de Transport microbuz raspunde prompt oricaror solicitari venite din partea clientiilor nostri !

Reputatia noastra se bazeaza pe gestionarea unei flote fiabila si bine intretinuta, angajata de o forta de munca instruita, a carei angajament de a oferi clientilor nostri un serviciu de calitate.Firma de Transport microbuz detine  propriul parc auto, pe care il intretinem in permanenta intr-o stare tehnica perfecta.

Circulati cu Firma de Transport microbuz, fara nici un incident rutier, cu mijloace de transport moderne, in conditii de siguranta  maxima si confort la standarde europene! Firma de Transport microbuz reprezinta alegerea cea mai buna si cea mai corecta !Firma de Transport microbuz ofera diferite vehicule pentru diferite nevoi: datorita flotei noastre de vehicule, putem oferi servicii atat  la calatorii singuri cat si  la grupuri mari, cu autoturisme, microbuze si autobuze potrivite, la preturi ieftine in comparatie cu serviciile de taxi normale sau chiar cu transportul public.

Masinile pe care le detinem sunt atent pregatite pentru fiecare cursa in parte si sunt verificate pentru a oferi un nivel cat mai ridicat din punct de vedere al confortului si sigurantei.Avantajul nostru major il reprezinta soferii nostri, pe care l-am ales cu meticulozitate ca fiind cei mai buni pentru aceasta slujba si apoi instruiti in continuare pe scara larga pentru a atinge si mentine obiectivele noastre principale. Automobilele sunt echipate cu telefoane care pastreaza soferii in contact permanent ne permite sa monitorizam eficienta lor in mentinerea clientilor nostri in mod consecvent si fiabil.

Modelul nostru de la firma de transport microbuz ne ofera flexibilitate si scalabilitate, permitandu-ne in acelasi timp sa ne concentram asupra competentei noastre centrale de integrare a resurselor si oferind o solutie unica pentru nevoile de Transport microbuz ale clientilor nostri.Firma de Transport microbuz investeste capital substantial pentru a elimina aceasta problema si pentru a oferi calatorilor posibilitatea dea a se bucura de o calatorie relaxanta si odihnitoare chiar daca este pe o distanta mica sau mai mare . Desi este puternic subventionata de catre guverne, planificarea optima a transportului este esentiala pentru a face fluxul de trafic si pentru a impiedica extinderea urbana.

Ca urmare a dorintei de a fi cei mai buni si a efortului  depus de conducere,  Transport microbuz este unul dintre principalii transportatori de persoane al judetului Ilfov. Firma noastra ofera servicii in domeniul transportului microbuz. Asadar, prin motivarea si perfectionarea continuua a angajatilor s-au pus bazele unei firme ce activeaza la standarde europene. Firma de Transport microbuz ofera o gama larga de microbuze cu pana la 25 de locuri. Toate microbuzele noastre pot fi angajate pe ora (in functie de disponibilitate). Preturile variaza in functie de tipul de vehicul, distanta parcursa si timpul de inchiriere.

Suntem increzatori in indeplinirea cerintelor dvs. pentru o serie de evenimente posibile, inclusiv (dar fara a ne limita la acestea). Echipa firmei de transport microbuz, este formata din oameni pasionati de profesia lor, profesionisti si o echipa mereu la dispozitia clientilor nostri. Suntem pregatiti si mereu deschisi pentru a va raspunde prompt oricaror solicitari venite din partea clientiilor nostri.