Firma de transport Lukadi pune la dispozitie serviciul de inchirieri autocare pentru orice tip de eveniment !

Echipa noastra fantastica de experti complet instruiti de la inchirieri autocare va va ajuta in orice problema, indiferent cat de mare sau mica ar putea fi. Noi oferim cele mai bune vehicule din tara si am muncit foarte mult pentru a ajunge acolo unde suntem astazi, un furnizor de transport reputat si de incredere.

Lucram de mult in acest domeniu, iar echipa noastra detine o vasta experienta in organizarea de servicii de inchirieri autocare pentru transportul privat.

Detinem o gama larga de vehicule de lux  si ne ocupam de toate evenimentele posibile.

Folosind sistemul nostru unic de cotatie online, va putem gasi cele mai bune preturi si reduceri pentru inchirieri autocare de la firma de transport Lukadi !

Comparam preturile: echipa noastra va va ajuta sa cautati si sa comparati preturile de inchiriat pentru transport, in functie de buget.

Indiferent daca rezervati un autocar pentru o excursie de o zi sau pentru un alt eveniment, va putem ajuta.

Planificati o excursie ? Aveti nevoie de un transfer la aeroport ?

Inchirieri autocare va va ajuta garantat sa ajungeti unde doriti. Intr-o industrie care a fost clasificata anterior ca fiind scumpa si pentru elita, inchirierea de autocare este acum disponibila tuturor pentru preturi accesibile. In plus, autocarele noastre sunt conduse de soferi experimentati, oferindu-va o experienta fara stres la bord.

Noi, la Inchirieri autocare, suntem o companie de incredere in Romania. Cu o vasta experienta experienta in acest domeniu, va puteti relaxa cu adevarat in timp ce calatoriti cu noi. Toti angajatii nostri sunt instruiti sa va ofere o experienta de cinci stele pentru inchirierea autocarelor private. Vom avea grija de toate acestea, ceea ce inseamna ca puteti sa va relaxati si sa va bucurati de calatoria dvs.

Ne mandrim cu una dintre cele mai impresionante flote, care raspund tuturor dimensiunilor si ocaziilor grupului. Oferim servicii private de autocare pentru zile de nastere, aniversari, calatorii scolare, excursii in oras, petreceri si multe altele. Indiferent de evenimentul dvs., puteti conta pe Inchirieri autocare pentru a va oferi un serviciu exceptional intr-o maniera profesionala. Aici, la Inchirieri autocare, lucram intr-o maniera destul de diferita, incercand sa oferim inchirieri autocare la preturi accesibile pe tot parcursul calatoriei. Pentru a crea o cotatie adaptata  grupului dvs., ne trebuiesc cateva detalii minore. Acestea vor include:

Datele

Numarul de pasageri

Bugetul

Tipul de vehicul.

Toate vehiculele noastre sunt echipate cu centuri de siguranta si spatiu pentru bagaje. De asemenea, puteti opta pentru versiunile noastre de lux, care au toate ecrane cu plasma, DVD / CD playere, scaune inclinate si multe altele. Autocarele noastre sunt intotdeauna curate, intretinute, pentru a creea o atmosfera confortabila in interiorul lor.

Suntem un serviciu national care raspunde tuturor partilor din Romania. Dispunand de una dintre cele mai bune flote din Romania, noi, la Inchirieri autocare, suntem increzatori sa va aducem la și de la destinatie intr-un mod elegant, dar in timp util. Deci, daca doriti sa inchiriati un autocar, asigurati-va ca ne contactati astazi pentru o oferta fara obligatii.