Firma de bransamente electrice Bucuresti – orice este posibil alaturi de noi!

Firma de bransamente electrice Bucuresti este o companie care pune la dispozitie doar servicii calitative. Ne concentram pe solutii inovatoare de produse, suport tehnic si oferim servicii exceptionale pentru clienti. Filozofia noastra este “orice este posibil, livrat in cel mai scurt timp”.Acest articol ofera o imagine de ansamblu a serviciilor noastre dar si a produselor de conectare si instrumente specializate pentru industria electrica si energetica.

Avem o experienta de douazeci de ani in executarea bransamentelor si a instalatiilor electrice, insotita de aprovizionarea cu produse specializate de la furnizori de renume mondial.Capacitatea noastra de a dezvolta solutii unice si personalizate pentru clientii nostri a castigat conexiunile electrice o reputatie de excelenta in satisfactia clientilor.

VIZIUNEA NOASTRA:

Viziunea noastra este sa fim o companie lider prin inovare, servicii si calitatea produselor.

ANGAJAMENTUL NOSTRU:

Bazam relatiile pe care le avem asupra increderii si integritatii. Credem in adoptarea unei abordari ingrijitoare a oamenilor si a mediului. Credem ca o comunicare buna este esentiala pentru succes – cu personalul nostru, cu furnizorii nostri si, mai ales, cu clientii nostri. Ascultam de clientii nostri. Cu cunostinte de produs specializate, produse de calitate si servicii exceptionale, clientii nostri beneficiaza de cea mai buna experienta. Orice este posibil, livrat in cel mai scurt timp.

CALITATE:

Bransamente electrice Bucuresti se angajeaza la o politica de imbunatatire continua. Suntem in continua dezvoltare in capacitatile noastre de servicii de calitate. Controlul calitatii este esential si in prezent furnizam servicii certificate conform standardelor internationale recunoscute.

Bransamente electrice Bucuresti se specializeaza in proiectarea si construirea de noi constructii comerciale si industriale, remodelare si reparatii pentru electrice. Oferim o gama larga de servicii de estimare si de proiectare a planurilor electrice profesionale, dupa caz. Compania Bransamente electrice Bucuresti are resursele necesare pentru a satisface nevoile clientilor nostri, dar ramane dedicata principalei intreprinderi mici de servicii personalizate si de calitate.

Suntem o companie electrica de prima clasa, construita pe o baza de proiectare si instalare a sistemelor electrice de calitate, practici de afaceri etice si servicii superioare de clienti, contractori si angajati, cu accent pe durabilitate. Credem ca cel mai bun contract de afaceri este o relatie personala. Profitand de aceasta credinta, nu este deloc surprinzator sa vedem clientii multumiti cu care am fost binecuvantati de-a lungul anilor.

Impreuna cu angajatii nostri, Bransamente electrice Bucuresti are o mare mandrie in satisfacerea nevoilor de servicii ale clientilor nostri. Personalul nostru din teren include experti de inalta calificare si cu experienta, electricieni calificati, care sunt dedicati furnizarii celor mai bune servicii electrice absolute, mentinand in acelasi timp respectarea stricta a termenelor de programare. Echipamentele noastre includ o flota de utilitare complet echipate, pentru a oferi servicii profesionale noi de constructii si remodelare.

Personalul nostru de la birou include electricieni, care servesc ca estimatori de cost pe intreaga durata a proiectului, administratori de afaceri si designeri. Cateva exemple de proiecte anterioare si actuale se gasesc si includ, dar nu se limiteaza la: banci, scoli, centre de sanatate de urgenta si alte institutii de asistenta medicala, cabinete stomatologice, centre de ingrijire a copiilor, centre de telecomunicatii, centre de distributie, fabrici de productie, terenuri sportive si facilitati, cladiri de birouri cu o singura si mai multe etaje, etc.