fbpx

Finantarea Inovarii Economice si Sociale la Dunare si Marea Neagra

Finantarea Inovarii Economice si Sociale la Dunare si Marea Neagra
Ziua Europeana a Concurentei si Competitivitatii: Bucuresti – ArCuB, 24 noiembrie 2011

Pentru cel de-al saptelea an consecutiv, sub Inaltul Patronaj al Presedintiei Uniunii Europene, cu amabilul sprijin al Ambasadei Polone, Platforma CEFTAC – proiect fondat in anul 2004 cu sprijinul programului PHARE, coordonat de EUROLINK-House of Europe – organizeaza in data de 24 noiembrie 2011, la sediul ArCuB din Bucuresti, “Ziua Europeana a Concurentei si Competitivitatii in Romania”. Co-organizatori: Mastermind Communications si Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Bucuresti – ArCuB.

Formatul consacrat al evenimentului este acela al Salonului de Solutii Practice si Transfer de Know-How, axat pe promovarea inovarii prin competivitate, pe baze IC&T, plasat sub genericul: “Globalizare, Criza sau Relansare prin INOVARE? Noi Oportunitati in Regiunea Dunarii – Bazinul Marii Negre”.

Punctele tari ale evenimentului:
1. Cum influenteaza noul “Pachet Economic-Financiar UE” business-ul romanesc?
2. Noul meniu financiar disponibil prin “Planul Innovation Union” – efecte asupra inovarii in sectorul IMM
3. Transferul de know-how prin finantarile pentru clustere inovative
4. Sansele implicarii romanesti in mari proiecte de inovare: cazul “Futur ICT – Knowledge Accelerator”
5. Cai de inovare sociala prin “Social Econmy Angels” si “Open Enterprises”: cazul Social Innovation Europe
6. Reteaua Regionala pentru Inovare in Regiunea Dunarii- Bazinul Marii Negre – integrator de proiecte romanesti in vederea implementarii Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii (SUERD)

In plus, au fost deschise inscrierile pentru Concursul cu tema “Cum reinventam un stil de viata dinamic ramanand noi insine?” dedicat tinerilor profesionisti din domeniile: hair style, make-up / body painting, fashion, expresie corporala si dans contemporan. Concursul se integreaza in cadrul unui Performance Colectiv si se va solda cu Trofee, Diplome de Excelenta si importante premii in obiecte si bani pentru cei mai talentati din performeri.

La finele evenimentului, va avea loc editia a II-a a Galei “Campioni Romani in Afaceri”, competitie lansata cu ocazia Saptamanii Europene IMM din anul 2010, in scopul relansarii si stimularii antreprenoriatului romanesc.

Credeti ca ati putea sa ratati o asemenea ocazie? In orice maniera ati participa – Partener, Sponsor, Concurent, Participant / Delegat – , compania sau organizatia Dvs. ar avea decat de castigat prin consolidarea de prestigiu / brand si proba de responsabilitate social-corporativa pe care, in acest context, aveti ocazia sa le puneti in valoare.

Pentru edificare, va rugam sa consultati pagina www.HouseofEurope.ro si, ulterior, sa solicitati informatii suplimentare despre conditiile de inscriere si parteneriate din partea Secretariatului Consortiului Organizatoric.

Va asteptam cu drag la eveniment!

din partea Consortiului Organizatoric
Sever AVRAM
Presedinte Executiv
EUROLINK-Casa Europei

Mihai MATIES
Director
Mastermind Communications