fbpx

FinancialTrends lanseaza platforma Top100Enterprises

Piata din Romania a avut sansa de a fi analizata in mod complet, Top100Enterprises oferind analize ce urmaresc evolutia primelor 100 de companii din industria prelucratoare in perioada 2011-2015, in baza a 18 indicatori economico-financiari, ce se adreseaza managerilor companiilor mari si IMM-urilor din industria prelucratoare.

Analizele Top100Enterprises prezinta imaginea detaliata a celor mai importanti jucatori din industrie si a directiei in care se indreapta aceasta sub forma unor grafice si concluzii explicate intr-un mod atat de usor, incat pot fi intelese de catre oricine intr-un timp foarte scurt.

Ce puteti face cu informatiile din aceste analize?

– Sa cresteti eficienta si calitatea deciziilor “punand lupa” pe companiile din top din industrie si in acelasi timp sa reduceti riscul de a nu citi corect semnalele de alarma oferite de piata.

– Sa realizezi o analiza comparativa a evolutiei performantei proprii cu cea a liderilor industriei si cu media performantei acestora pentru a afla cum te pozitionezi in raport cu acestia.

“O decizie manageriala implica un anumit grad de maturitate castigat prin experienta si informatie. Oamenii care isi asuma decizii trebuie sa aiba acces constant la informatii privind toate zonele unei industrii, nu doar “propria ograda”.

Bratosin Alexandru
Manager Financial Trends.