fbpx

Fii student al Universității „Constantin Brâncoveanu” din Pitești!

În societatea contemporană, la baza carierei noastre se află studiile universitare. Fie că ești proaspăt absolvent al învățământului liceal sau nu, poți oricând să devii student.

Să urmezi cursurile unei facultăți îți poate deschide noi orizonturi, ajutându-te să evoluezi în mod constant.

Universitatea „Constantin Brâncoveanu” din Pitești reprezintă o instituție acreditată prin Legea 242/2004, ceea ce înseamnă că diploma obținută la finalizarea anilor de studiu va fi recunoscută atât la nivel național, cât și internațional.

Specializările diverse Management, Contabilitate și Informatică de Gestiune, Administrație Publică, Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor, dar și Drept îți oferă posibilități de alegere multiple.

Durata studiilor de licență este de 3 ani, respectiv 4 ani pentru specializarea Drept, timp în care veți deprinde competențele necesare în vederea exercitării unei profesii, imediat după absolvire.

De asemenea, putem să avansăm într-un domeniu și prin frecventarea cursurilor de master, tot în cadrul Universității „Constantin Brâncoveanu” din Pitești, urmând programe de Managementul Afacerilor, Management în Administrație și Servicii Publice, Management și Strategii în Resurse Umane, Management și Logistică, Managementul Serviciilor Publice, Turism, Gestiune Hotelieră și Politici în Industria Ospitalității, Standarde, Reglementări și Politici Contabile, Drept Privat.

Primul pas, dacă ne dorim studii de licență, pe care îl putem face este să completăm dosarul de admitere cu următoarele documente: diploma bacalaureat/adeverința, copie a certificatului de naștere (copie certificată), adeverința medicală, copie a buletinului, foaia matricolă, două fotografii tip buletin, cât și copie a certificatului de căsătorie (copie certificată), acolo unde este cazul.

Mai apoi, va trebui să depunem documentele necesare la secretariat.

Procedura este una cât se poate de simplă, însă extrem de importantă, pentru orice viitor student.

În cazul în care încă mai există incertitudini referitoare la avantajele înscrierii într-o formă de învățământ universitar, atunci ar trebui să ai în vedere cel puțin avantajele pe care le regăsești mai jos.

În primul rând, te vei putea specializa într-un anumit domeniu, deoarece pe durata celor 3 sau 4 ani, vei studia mai multe discipline ce au legătură cu specializarea selectată. În acest mod, vei putea să observi ceea ce îți place cu adevărat și ce te reprezintă, aspect esențial când urmează să alegem un job anume.

Știm deja că orice diplomă reprezintă un atuu în cadrul interviurilor de angajare. Ba mai mult, experiența dobândită pe băncile facultății îți va fi de mare folos, în vederea promovării probelor practice.

În ultimul an de studiu, există șanse foarte mari să fii recrutat de o firmă ce îți va oferi un job convenabil din punct de vedere financiar.

Dacă ești un student cu note bune și cunoști o limbă străină, atunci poți să studiezi sau să participi la un schimb de experiență, într-o altă țară, prin programul ERASMUS+. Vei putea locui pe durata a câteva luni într-un alt stat al Uniunii Europene, bucurându-te de momente de neuitat.

La facultate, vei cunoaște noi oameni, poți chiar să legi și prietenii pe viață, deci cu siguranță este un mediu prielnic pentru socializare.

Prin urmare, deciziile pe care le luăm în viață sunt deosebit de importante. Este momentul să ne axăm pe dezvoltarea profesională și să devenim o variantă din ce în ce mai bună a noastră, iar pentru asta studiile ar trebui să reprezinte o prioritate.

Nu mai sta pe gânduri și alege specializarea care ți se potrivește și fii chiar tu noul student al Universității „Constantin Brâncoveanu”!