FII ECO RESPONSABIL PASTREAZA PLANETA VIE

Compania Continental Hotels se va alatura si in anul 2013 Campaniei Ora Pamantului initiata de Reinvent Consulting in Romania, urmand exemplul altor companii de pe mapamond care au luat parte la strigatul vietii impotriva pericolelor generate de incalzirea globala.

Impreuna cu alte companii, institutii publice, organizatii si persoane fizice Continental Hotels va lasa Pamantul sa respire pentru 1 ora. Sambata, 23 martie, in intervalul orar 20.30-21.30, Continental Hotels stinge luminile neesentiale, atat cele exterioare cat si cele interioare, si decupleaza echipamentele electrice aflate în stand-by in hotelurile Forum Continental din Arad, Oradea si Sibiu, in hotelurile Continental din Suceava, Tirgu Mures si Turnu Severin, hotelul Grand Hotel Continental si Hello Hotels din Bucuresti.

In paralel organizam in fiecare hotel o campanie de informare a oaspetilor nostri, distribuind flyere prin care promovam mesajul consumului rational al resurselor naturale si invitam la schimbarea atitudinii fata de fenomenul ingrijorator al incalzirii globale.

In general, compania Continental Hotels opteaza pentru echipamente cu consum redus de energie. Prin actiunile noastre dorim sa invingem nepasarea si inertia transmitand ideea schimbarii reale si durabile care incepe cu noi insine!

Despre Continental Hotels
Continental Hotels are o traditie de peste 20 de ani pe piata turistica din Romania. Inca de la inceput obiectivele companiei au avut in vedere furnizarea de servicii hoteliere pentru segmentul turismului de afaceri.
In prezent, Continental Hotels este cel mai mare lant hotelier romanesc ce acopera piata de lux, de business si cea economy, oferind, in acelasi timp, o gama completa de servicii si pentru segmentul MICE.

Portofoliul Continental Hotels cuprinde urmatoarele branduri proprii: Grand Hotel Continental (*****), Continental Forum(****), Continental(***), Hello Hotels(**), Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Mondo Restaurant, Victoria Club , Tekaffe. Continental Hotels detine si 4 hoteluri Ibis în Romania aflate în managementul grupului Accor.
Orasele în care Continental Hotels este prezent sunt: Bucuresti, Arad, Oradea, Sibiu, Constanta, Tirgu Mures, Drobeta Turnu Severin si Suceava, totalizand peste 1860 de camere.