Fii conectat cu lumea din jur cu ceasul smartwatch

24 decembrie 2020
Autor:
SC MARKETING FOR YOU SRL

Dintodeauna oamenii si-au dorit tehnologii inovative care sa le faca viata mai frumoasa si munca mai usoara. Un ceas smartwatch ar putea fi prietenul tau de nadejde care te-ar insoti peste tot, fiind amplasat chiar pe incheietura mainii tale. Suna bine, nu?

 

Daca inca nu esti sigur ca iti cumperi de sarbatori un ceas smartwatch sau nu, atunci ideile de utilizare ale acestuia sigur te vor convinge sa o faci.

 

Un ceas inteligent nu iti indica doar ora. Ceasurile inteligente iti ofera mai mult decat un ceas obisnuit. Sa vedem care sunt functiile de baza ale acestor ceasuri smartwatch:

 

  1. Este cu tine cand te plimbi sau faci sport

El este capabil sa livreze diferite vibratii la incheietura mainii pentru a-ti arata incotro sa virezi si sa-ti arate calea fara a folosi o harta.

 

  1. Te ajuta sa-ti gasesti telefonul

Dupa cum stim bine, ratacirea telefonului este o experienta extrem de frustranta. Intotdeauna pare sa se intample inainte de vreo ocazie importanta la care nu putem intarzia! Din fericire, un ceas inteligent cu ajutorul functiei speciale il va localiza in doar cateva secunde.

 

  1. Poate fi antrenorul tau de fitness

Multe ceasuri inteligente au o caracteristica de baza care te va ajuta sa tii pasul cu obiectivele tale de fitness. Ce poate face mai exact un ceas inteligent? El iti poate numara pasii, distanta, caloriile, ritmul cardiac, pulsul, calitatea somnului si unele chiar merg dincolo de acesta pentru a calcula alte valori importante de care ai putea avea nevoie.

 

  1. Poate raspunde la mesaje si apeluri instantaneu

Daca ai un ceas inteligent la incheietura mainii, nu mai trebuie sa iti scoti telefonul din buzunar. Poti primi apeluri sau raspunde la mesaje din mers. Acest lucru este util mai ales daca esti la o sedinta importanta si eticheta nu-ti permite sa raspunzi la telefon.

 

  1. Iti poti verifica notificarile de pe retelele de socializare

Cine nu vrea sa vada pe incheietura mainii notificarile importante de pe Facebook si alte retele? Unele ceasuri iti vor arata pur si simplu mesajele si activitatea de pe retelele sociale, iar altele iti vor permite sa interactionezi si cu aplicatiile.

 

  1. Ceasul tau inteligent te va distra oriunde si oricind

Cu ajutorul lui poti viziona videoclipuri pe Youtube si asculta muzica din mers. Nu va inlocui calitatea ecranului mare al telefonului, dar pentru acele momente rapide, este mai mult decat minunat.

Daca nu ai mai folosit vreodata un ceas de acest gen, pariez ca aceste 6 idei te-au convins 100%! Un ceas inteligent te tine conectat cu lumea inconjuratoare!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram