fbpx

Fifth Dimension va introduce in magia realitatii virtuale la East European Comic Con 2017

Fifth Dimension, primul escape room din Romania de realitate virtuala, va asteapta in acest weekend sa va testati abilitatile la East European Comic Con 2017, sala C5, Romexpo, Bucuresti. Veti avea la dispozitie o ora pentru ca alaturi de cativa prieteni sa descoperiti un joc ce va va tine in priza si va va captiva. „Cosmos” este jocul care isi propunere sa va familiarizeze cu conceptul de realitate virtuala, atat de popular la nivel international.

Realitatea virtuala presupune folosirea de catre jucatori a unor headseturi Oculus Rift care genereaza imagini realistice, sunete si alte senzatii care reproduc sau creaza imagini si imprejurimi realistice sau futuristice, si senzorii Leap Motion care te ajuta sa interactionezi cu mainile in joc, fara a mai fi necesara folosirea joystick-urilor sau a altor controllere. Realitatea virtuala simuleaza psihicul jucatorului si prezenta fizica a acestuia in mediul oferit si presupune imersiunea jucatorului intr-o realitate simulata, tridimensionala, creata cu ajutorul software-ului si hardware-ului interactiv, creand o experienta deosebita.

„Suntem foarte mandri ca putem fi prezenti la un eveniment de o asa mare anvergura si care ne va oferi sansa de a ajunge la cat mai multi iubitori de gaming si realitate virtuala. Suntem convinsi ca toti cei care vor pasi pragul camerei Fifth Dimension si vor testa Cosmos vor dori sa repete experienta si in locatia noastra. Mai mult de atat, credem ca li se va deschide apetitul si vor vrea sa incerce si urmatoarele jocuri pe care le avem la dispozitie,” au declarat reprezentantii singurului escape room de realitate virtuala din Romania, Fifth Dimension.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionatilor de filme, seriale, benzi desenate si jocuri video. El a reprezentat un succes inca de la prima editie si a crescut tot mai mult de la an la an. Daca la prima editie, cea din 2013, au fost aproximativ 9,400 de vizitatori, la editia de anul trecut au fost prezenti peste 38,000 de vizitatori, iar organizatorii se asteapta la si mai multi anul acesta. Tocmai de aceea va avea loc cea mai mare desfasurare de forte, fiind folositi 20.000 de metri patrati pentru toate activitatile. Ca in fiecare an vor de asemenea prezenti actori de la Hollywood, din cele mai populare filme si seriale, precum Nathaniel Buzolic, cunoscut din serialele The Vampire Diaries si The Originals, Ellie Kendrick (“Game of Thrones”, “Misfits”, “The Diary of Anne Frank”), Craig Parker (Stapanul Inelelor), Chris Judge (Stargate SG-1), Jefferson Hall (Vikings), Tom Wlaschiha (Game of Thrones).