fbpx

Fiecare Copil Merita o Sansa§

Visul devine realitate pentru 10 dintre cei 85 de copii de diferite etnii care provin din medii dezavantajate atat din București cat și din județul
Dolj. Aceștia au participat în data 21 martie, cu ocazia Zilei Internaționale a Combaterii Discriminării Rasiale, la evenimentul sportiv “Haideți la joc cu noi, oricine ați fi voi”.
Evenimentul sportiv a fost organizat de Fundația Terre des hommes Lausanne în parteneriat cu Policy Center for Roma and Minorities, avand suportul financiar al UEFA și Raiffeisen Bank precum și suportul tehnic al FRF, Education4Peace și Federația ONG-urilor pentru Protecția Copilului (FONPC).
Pe 4 mai ora 11.00, la sediul Federației Romane de Fotbal, va avea loc extragerea celor 10 carduri de participare norocoase ce vor oferi copiilor șansa mult visată… de a participa la marea finală, sansă oferită grație sponsorizării de către UEFA a celor 10 bilete.
Extragerea va fi realizată de Ambasadorul finalei UEFA Europa League, D-nul Miodrag Belodedici. Desemnarea caștigătorilor se va face în prezența Delegatului Fundației Terre des hommes, D-nul Joseph Aguettant și a D-nului Dumitru Mihalache, Project Leader al finalei UEFA Europe League 2012.

Va invitam sa ne onorati cu prezenta Dumneavoastra la evenimentul de vineri si pentru orice alte informatii, vă rugăm să ne contactați:

Joseph Aguettant – Delegat Național: 0735 213 114