Feronerie VHS pentru ferestre din PVC aluminiu si lemn prin Sistematic Engineering

Doriti un sistem de feronerie gandit pentru a rezolva solicitarile variate ale diferitelor tipuri de clienti, in conditiile pastrarii pretului la un nivel extreme de competitiv ?

Fii atent la cele ce urmeaza, pentru ca s-ar putea sa gasesti solutia la intrebarile tale.

Motivele pentru care este indicat sa alegi feroneria VHS :

– gama completa a feroneriei VHS

– preturi competitive

– izolare termica si sonora

– aspect modern si asamblare cu usurinta

– sisteme comptatibile si inter-schimbabile

– posibilitati de reglaj multiple

– rezistenta la coroziune prin zincare alcalina

– compatibilitate cu PVC, aluminiu si lemn

Feroneria VHS se bucura de succes pe piata, pentru ca linia de produse a fost conceputa pentru a rezolva solicitarile variate ale diferitelor tipuri de clienti, totul la un pret extrem de avantajos. Alegerea acestui sistem de feronerie performant aduce cu sine, trei mari avantaje: calitate de top, avantajul clientului si pret incredibil de mic.

Gama feroneriei VHS include:

– Sisteme oscilo-batante pentru 15 si 7,5 mm

– Sisteme oscilo-batante pentru simpla sau dubla deschidere

– Sisteme oscilo-batante cu inchidere pe verticala sau orizontala

– Sisteme oscilo-batante cu securitate standard sau sporita (cipuerca)

– Sisteme simplu batante sau simplu oscilante

– Sisteme culisante

Feroneia si accesorile VHS pentru ferestre din PVC, aluminiu si lemn reprezinta oportuntati create pe piata romaneasca pentru fabricantii de tamplarie, pentru distribuitori specializati si pentru magazine generale de materiale de constructie si nu in ultimul rand, pentru beneficiarul casnic al acestor produse.

Utilizand VHS clientii pot satisface aproape orice nivel de calitate si de cost, alegand gama potrivita necesitatilor. Pretul accesibil, usurinta in fabricare, durabilitate crescuta, aspectul modern si nu in ultimul rand eficienta energetica, sunt motivele pentru care clientii in numar tot mai mare aleg feroneria VHS.

Sistematic Engineering are ca principal scop calitatea produselor si serviciilor oferite clientilor sai. Modul inovativ de a oferi consultanta tehnica, consultanta pentru cresterea vanzarilor si consolidarea afacerilor acestora, fac din Sistematic Engineering un partener ideal de afaceri. Si pentru ca serviciile oferite sa se ridice la nivelul asteptarilor, clientii se pot bucura de conditii de aprovizionare si servire prompta chiar la sediul acestora.

Sistematic Engineering este mereu la curent cu tendintele actuale si modalitatile in care acestea pot fi integrate pe piata din Romania la preturi corecte si accesibile. Produsele comercializate se ridica la nivelul unor tari precum Germania, Anglia si Franta acolo unde calitate este pe primul loc.

Indiferent ca sunteti fabricanti, distribuitori specializati, magazine generale de constructie, beneficiari casnici si industriali, cele mai bune produse in domeniu feroneriei VHS si profilelor PVC pentru ferestre si usi, la preturi care surclaseaza concurenta, le gasiti doar la Sistematic Engineering. Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de internet www.starkprofilen.ro

Este timpul sa te afirmi in afaceri!

Sediul central: Bucuresti, Str. Dragos Voda 37, sector 2, tel. 021.6191209

Depozite: Timisoara: 0729 959 455, Craiova: 0723 184 031, Constanta: 0723 184 033