Ferestre mansarda – pentru un spatiu deosebit si perfect functional!

ferestre mansarda

O mansarda nu doar ca iti va aduce mai mult spatiu in locuinta, ci iti va oferi si un loc in care te poti retrage pentru relaxare sau pentru a desfasura orice activitati doresti sau orice hobby-uri ai.

Este de la sine inteles ca amenajarea mansardei nu va implica numai alegerea pieselor de mobilier si a accesoriilor/decoratiunilor, ci si alegerea ferestrelor adecvate.

Probabil ai auzit deja de ferestrele Velux avand in vedere succesul si aprecierea de care acestea se bucura din partea utilizatorilor. Cu siguranta trebuie sa le ai si tu pentru a beneficia de confort maxim si de un design inedit!

Siguranta in exploatare este garantata, iar utilizarea este cat se poate de facila.

Motive pentru care merita sa achizitionezi ferestre mansarda Velux

Dupa cum mentionam si anterior, aceste ferestre mansarda care se regasesc si in oferta Blitz Profil sunt concepute sa ofere utilizatorilor, confort si usurinta in utilizare, precum si o durabilitate extinsa (minimum 25 de ani).

Se incadreaza perfect in orice tip de mansarda, indiferent de modul de amenajare, de dimensiune sau alte criterii, putand fi instalate cu usurinta, in cel mai scurt timp. Aceste modele de ferestre mansarda asigura lumina naturala necesara in spatiul respectiv, precum si necesarul de aer proaspat.

Materia prima din care sunt realizate, este de cea mai buna calitate astfel incat produsele finale sa fie capabile sa satisfaca cei mai exigenti clienti.

Ferestre mansarda Velux – intotdeauna, o alegere inspirata!

ferestre de mansarda

Desi nu pare o chestiune prea complicata, alegerea ferestrelor pentru mansarda se poate dovedi a fi destul de dificila avand in vedere oferta variata de pe piata de profil si caracteristicile specifice care trebuie urmarite atunci cand se doreste achizitionarea.

Daca alegeti Blitz Profil ca si furnizor pentru aceste produse, veti avea la indemana toate detaliile pe care doriti sa le cunoasteti astfel incat sa puteti lua cele mai bune decizii.

Parteneriatul pe care Blitz Profil l-a incheiat cu Velux, nu putea fi mai fructuos avand in vedere calitatea superioara a ferestrelor de mansarda.

Blitz Profil este bucuros ca a reusit sa incheie cu Velux, un parteneriat de succes, pentru a oferi clientilor sai produse de exceptie, extrem de sigure, cu performante termice si de etanseitate, testate riguros conform standardelor europene – toate acestea la cel mai bun pret de pe piata.

Blitz Profil – partenerul ideal atunci cand ai nevoie de ferestre mansarda!

Blitz Profil ofera spre vanzare, datorita parteneriatului cu Velux, mai multe modele de ferestre mansarda, si anume: Velux premium, Velux standard plus si Velux standard.

Fiecare dintre aceste 3 modele au doua tipuri de operare: de sus si de jos.

Ferestrele cu operare de sus, sunt ideale atunci cand se doreste plasarea ferestrei intr-o pozitie joasa (in camerele cu un tavan coborat sau cand se vrea o priveliste mai buna asupra vecinatatilor).

Pe de alta parte, modelele cu operare de jos sunt perfecte daca fereastra trebuie sa fie amplasata la o inaltime mare (in cazul unui parapet inalt, spre exemplu).

Orice varianta ati alege, va asiguram ca veti beneficia de produse exceptionale, ce va vor indeplini toate asteptarile.