Femei in Afaceri oportunitati de promovare si informare pentru femeile din mediul de business romanesc

28 aprilie 2014

Femei in Afaceri, cea mai activa comunitate de business dedicata femeilor din Romania, ofera acum noi posibilitati de promovare si dezvoltare profesionala. Site-ul Femei in Afaceri isi schimba infatisarea si vine in intampinarea femeilor din mediul de business cu noi categorii si mai multe stiri din toate domeniile de interes!

Infiintata in 2009 de Alice Botnarenco, organizatia Femei in Afaceri a pornit initial ca o comunitate online, iar in prezent numara peste 2000 de membre in grupul de pe Linkedin si cateva mii de participante la cele peste 200 de evenimente de business networking desfasurate pe parcursul a 4 ani si jumatate de existenta.

Site-ul Femei in Afaceri functioneaza ca un portal cu informatii din mediul feminin de afaceri si ofera posibilitati de dezvoltare profesionala antreprenoarelor si femeilor care lucreaza in pozitii middle si top management in companii.

Astfel, cele mai importante evenimente din business, marketing, relatii publice, HR si multe altele, pot fi gasite pe site la sectiunea Evenimente recomandate. La sectiunea Interviuri, femei remarcabile din mediul de business impartasesc din experienta lor, printre care si: Rucsandra Hurezeanu (Ivatherm), Camelia Sucu (Class Living), Sonia Nastase (Howard Johnson Hotel), Mariana Suciu (Romexpo), Madi Radulescu (MMM Consulting) si Georgeta Grecu (Hotel Cismigiu).

Accesul la informatii de calitate este esential pentru orice femeie din mediul de business, asa ca, pe langa sectiunile Business, Management, Marketing, HR, Vanzari, Educatie, Cultura sau Travel, cele mai importante stiri din domeniul afacerilor vin acum in 6 noi categorii: Corporate include articole despre companiile, femeile manager si business-urile aflate in crestere, Gadgets ofera o perspectiva diferita asuprra noilor tehnologii din punctul de vedere al utilitatii lor pentru antreprenori si manageri, Dress code: Business vine cu informatii si sugestii pentru cele mai reusite tinute si stiluri business, Books Corner aduce in prim-plan cele mai importante carti pentru dezvoltarea profesionala si personala, iar Daily optimism vine cu o doza zilnica de inspiratie si optimism.

In plus, acum, oricine cunoaste persoane cu experienta in mediul de business din Romania, buni vorbitori in public si cu o experienta relevanta in domeniul lor de activitate, are posibilitatea de a propune acea persoana ca speaker pentru evenimentele Femei in Afaceri.

Toate acestea vin imbracate intr-un look fresh si dinamic, potrivit pentru cea mai activa comunitate de business feminin din Romania!

Descopera noul site FIA!

Mai multe informatii: [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram