fbpx

Farmaciile Help Net din nou SuperBrand

„Help Net este un brand puternic care poate concura cu orice nume strain ar intra pe piata in acest domeniu. Ne-am diferentiat inca de la inceput, am fost pioneri, am avut curajul sa fim altfel si am castigat. Inovatia si formarea profesionala a angajatilor nostri au facut intotdeauna parte din reteta noastra pentru a ne indeplini promisiunea de brand – „Farmacia unde te simti bine”. Pacientul a fost intotdeauna in centrul preocuparilor noastre, de aceea calitatea serviciului, tratamentul special si experienta unica pe care le asiguram la intrarea in farmacie sunt principalele noastre atuuri.”, declara Isabelle Iacob, fondator Help Net Farma SA.

Companie 100% romaneasca, nascuta in 1998 ca proiect de absolvire a unui Program de Executive MBA, Help Net s-a dovedit a fi una dintre cele mai de succes afaceri romanesti la ora actuala. Modelul de business, orientat spre dezvoltarea pe termen lung a companiei, a facut din Help Net un brand puternic, cu peste 1 milion de clienti fideli, cu 135 de farmacii in 29 de orase si cu un portofoliu de peste 25.000 de produse. Reconfirmarea din partea Superbrands este pentru Help Net a treia distinctie in materie de branding, dupa Superbrands 2010 si nominalizarea in Top 50 „Cele mai valoroase branduri romanesti”, editat de Brandient pentru Business Week, in anul 2006.

„Aceasta certificare obtinuta pentru a doua oara consecutiv, reprezinta recunoasterea ferma a muncii noastre in cei aproape 14 ani de activitate. Sunt foarte mandra sa ma aflu la conducerea unui SuperBrand, iar primirea acestei distinctii, pentru al doilea an la rand, este certificarea ca am facut alegerea corecta si ca ma aflu in locul potrivit”, adauga dna Iacob.

Help Net Farma este o companie romaneasca pe actiuni, ce opereaza una dintre cele mai importante retele de farmacii din Romania. Help Net Farma face parte, alaturi de importatorul si distribuitorul de produse fitoterapeutice si dermatocosmetice Green Net, din grupul Farmexim, primul importator si distribuitor de produse farmaceutice din Romania.
Lantul de farmacii Help Net are 135 de puncte de vanzare, peste 1300 de angajati si un trafic lunar de peste 650.000 de persoane.