Family.ro, portal special conceput pentru unitatea interumană

Blog pentru familie

București, 17.05.2019. Definiția familiei a evoluat destul de mult și extrem de ramificat în ultima perioadă. Vechiul concept de a întemeia o familie consta între iubirea dintre un bărbat și o femeie, care erau căsătoriți și aveau copii. În cele mai multe cazuri, chiar și bunicii făceau parte din familie și conviețuiau împreună.

Definiția actuală a familiei este mult mai deschisă și incluzivă. O familie modernă poate avea părinți de același sex, căsătoriți sau nu. Copiii pot fi adoptați, sau pot fi al unuia dintre părinți.

Știind cât de dificilă poate părea înțelegerea conceptului de familie modernă, family.ro aduce la cunoștință acceptarea diversității. Cu ajutorul articolelor, sfaturilor și informațiilor referitoare la diverse situații întâlnite în relațiile dintre oameni, family.ro sare în ajutor în funcție de fiecare dificultate apărută.

Viața s-a schimbat atât de mult pentru majoritatea dintre noi. Odată cu avansarea tehnologiei, a schimbării normelor culturale, a noilor priorități și a noilor forme de comunicare alimentate de internet, este firesc să ne întrebăm care este importanța familiei. Este o instituție pe moarte care nu are loc în viața modernă? Cu siguranta nu! Familia este la fel de relevantă ca și în trecut, și indiferent cât de mult se va schimba viața în viitor, va continua probabil să fie necesară într-o formă sau alta.

Pe măsură ce viața modernă pune presiunea asupra tuturor, beneficiile vieții într-o familie sunt mai importantă decât oricând. Provocările cu care ne confruntăm în aceste zile devin mai ușor de rezolvat atunci când nu trebuie să le confruntăm singuri. Beneficiile vieții într-o familie sănătoasă sunt mult prea numeroase pentru a le menționa, dar există câteva avantaje de a avea și de a trăi într-o familie.

În afară de siguranța financiară, family.ro dorește să puncteze importanța de a avea pe cineva aproape. Senzația de a aparține unui grup de oameni, a unei familii, îi face pe oameni să se simtă împliniți.

Familiile planifică vacanțele împreună, merg la evenimente în grup, se bucură de plimbări liniștite în parc sau se implică într-un proiect de artă familială. Indiferent ce fac împreună, o familie sănătoasă va găsi satisfacție sau va căuta un nou mod de a-și petrece timpul împreună. Oamenii care aparțin unor familii sănătoase au acces la bucuriile de zi cu zi pe care unii oameni nu le au.

Indiferent de problemele apărute datorită conjuntcurilor, familia mereu va fi aproape fiecărui membru al acesteia și va obține rezolvări la orice problemă.

Family.ro susține ideea unei relații sănătoase între bunici, părinți, copii, frați, surori și verișori. Atunci când există înțelegere, unitate și compasiune, nu doar relațiile dintre membrii familiei au de câștigat. Este vorba despre mersul lucrurilor în cadrul societății și despre faptul că ar trebui să fim mai uniți. Indiferent dacă provenim din aceeași familie sau nu, trebuie să respectăm toate categoriile de oameni, chiar dacă există ideologii comune sau nu.

Mai multe informații relevante despre relațiile interumane pot fi găsite pe www.family.ro.