Falcon Electronics a lansat un showroom in Cluj Napoca

In showroom-ul din Cluj – Napoca, clientii au la dispozitie o gama larga de produse destinate masinii lor: sisteme de securitate Viper, echipamente audio Sony si Kicker, dispozitive de navigatie prin GPS Navon, detectoare de radar Cobra, Whistler si Beltronics, statii radio si walkie talkie Cobra, car kit-uri Bury etc. Pentru toate aceste produse, angajatii companiei asigura montajul in centrul de instalare aflat in incinta showroom-ului.

“In contextul economic actual, lansarea unei noi filiale vine in intampinarea cerintelor clientilor, care, pe timp de criza, solicita calitate ridicata la nivel de cost cat mai bun”, a declarat Marian Stancu, director de vanzari al Falcon Electronics. Filiala Falcon Electronics din Cluj reprezinta o investitie de peste 30.000 Euro.

Cu o cifra de afaceri de aproximativ 7 milioane de Euro in 2009 si o retea de peste 350 de distribuitori in toata tara, Falcon Electronics detine cea mai mare cota de piata la nivelul intregii piete de accesorii auto, dar si pe principalele segmente ale acesteia: detectoare de radar (80%), sisteme de securitate (38%) si sisteme audio (30-35%).

Despre Falcon
Falcon Electronics este liderul pietei romanesti in domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule. Cu peste 13 ani de experienta in importul si distributia de electronice auto, Falcon comercializeaza produse performante, apartinand unor branduri de renume mondial. Compania este importator oficial in Romania pentru sistemele de securitate Viper, detectoarele de radar Cobra, Whistler si Beltronics, dispozitivele de navigatie Navon, car kit-urile Bury si sistemele de sonorizare Kicker. De asemnea, in portofoliul Falcon Electronics se gasesc echipamente multimedia si audio marca Sony, precum si statii walkie-talkie si CB radio produse de Cobra.