Fa ti abonament la cursurile de pilates si ai parte de… mens sana in corpore sano

Viata este o continua alegere pentru fiecare dintre noi. Putem alege sa fim fericiti cu ce avem, sau nefericiti cu ceva nu putem avea. Daca iti doresti un corp de invidiat, dar si o atitudine pozitiva in fiecare zi, tot ce trebuie sa faci este sa adopti un stil de viata sanatos si sa-ti faci un abonament la cursurile de pilates.

Pilates, antrenamentul pe care trebuie sa-l incerci la sala de aerobic din Drumul Taberei

Este folosit din ce in ce mai des in ultimul timp ca metoda de slabit, dar si de relaxare si, desi pare ca a aparut din neant, pilatesul isi are originile la inceputul anilor 1900. Initiatorul pilatesului, Joseph Pilates, il descria ca fiind “stiinta, arta si dezvoltarea coordonata a corpului, mintii si spiritului, prin miscari naturale, sub controlul strict al vointei”. A fost practicat decenii intregi doar de catre o mana de profesionisti, insa a intrat de cativa ani in lumea fitness-ului accesibil tuturor. Un abonament la cursurile de pilates iti reda armonia interioara si iti modeleaza corpul.

Pilates s-a dezvoltat fulgerator in ultima vreme, si asta datorita aspectelor pozitive pe care aceasta metoda le are asupra corpului si mintii practicantului.

Metoda pilates, o experienta completa trup-minte. Ce mai astepti? Fa-ti abonament la cursuri!

Daca vorbim despre pilates, trebuie neaparat sa facem mentiune la celebra lozinca “mens sana in corpore sano”, care pare sa descrie perfect conceptul acestui sport.

  • Corp: ajuta la prevenirea dezechilibrelor organismului, astfel corpul tau va fi mult mai coordonat. In plus, cursurile de Pilates de la Mod Special Gym reduc presiunea din coloana vertebrala si ajuta la imbunatatirea sanatatii articulatiilor tale. Muschii sunt antrenati ca un intreg, evitandu-se astfel suprasolicitarea unei singure parti. Daca vrei sa scapi de celulita si sa obtii un corp zvelt, pilatesul este solutia perfecta pentru tine!
  • Minte. Pilates este o buna forma de meditatie, care te ajuta sa scapi de povara problemelor cotidiene. Metoda pilates iti da posiblitatea de a te relaxa activ. Mai mult, capeti un sentiment de echilibru si de euforie, ajutandu-te sa ai mai multa incredere in tine si sa faci fata oricarei situatii.

Pune-ti in valoare corpul de invidiat, dar si atitudinea si fa-ti abonament la Mod Special Gym, sala de aerobic din Drumul Taberei.

Cel mai important lucru la pilates este ca organismul tau lucreaza atat pentru interior, cat si pentru exterior, creand astfel o armonie perfecta intre trup si suflet! Ai grija de trupul, dar si de sufletul tau, printr-un abonament la cursurile de pilates!

Practica pilates la sala de aerobic Mod Special Gym din Drumul Taberei si bucura-te de armonia interioara si exterioara!