fbpx

Fa o lansare de produse cu totul memorabila – cu multa gheata!

Ultimele studii arata ca durata de atentie a generatiei Z, cea cu vârsta cuprinsa intre 0 si 24 de ani, este de doar 8 secunde. Si nici cei mai in varsta nu stau mai bine la acest capitol. Bombardati fiind de tot felul de trucuri de marketing, reclame, informatii de tot felul, devenim foarte selectivi in alegerea materialelor pe care le vizualizam. Asa ca daca ai de lansat un produs si de transmis un mesaj important, trebuie sa o faci intr-o maniera absolut originala, care sa nu poata fi ignorata usor. O idee interesanta ar fi sa folosesti instrumente vizuale puternice precum niste sculpturi din gheata.

Sculpturile din gheata nu sunt doar pentru nunti. Ele pot fi folosite pentru multe alte tipuri de evenimente precum petrecerile corporate, lansarile de produse, crearea de decoruri originale pentru demonstratii si spectacole live, crearea unor logouri de firma si multe altele. De ce sa nu alegi un decor nou, fresh, extrem de impresionant, care imbina arta, bunul gust si clasicele decoratiuni intr-o simpla sculptura din gheata?

Daca evenimentul se apropie si tu esti in pana de idei citeste despre sculpturile din gheata si vezi cat de mult poate transforma evenimentul tau, cine stie, poate chiar iti surade ideea!