Extinderea rețelei Carbogaz vine și cu o reinventare a imaginii

8 mai 2018
Autor:
TROMPETTE

Rețeaua locală de stații de alimentare cu carburant. Carbogaz, care acoperă zona Bucureștiului, s-a extins cu două noi benzinării care se adaugă celor șapte existente. Noile stații vin cu un design modern, inovativ, cu un spațiu interior funcțional, conceput astfel încât să aducă un plus de valoare semnificativ pentru client la fiecare vizită. Noul concept implică și o actualizare a abordării comunicării și a imaginii companiei, în special în ceea ce privește comunicarea directă cu clientul.

Dezvoltarea rețelei nu se oprește la două stații deschise în 2018, ci merge mai departe cu proiecte de construcție de stații noi, astfel încât acoperirea pe piața locală să fie una completă. Extinderea rețelei se bazează pe analize aprofundate a contextului local, la dezvoltarea orașului, dar și a localităților limitrofe. În condițiile în care localitățile limitrofe Bucureștiului trec printr-o perioadă foarte bună din perspectiva dezvoltărilor de proiecte imobiliare, vor avea nevoie și de o infrastructură de comercială și de servicii, iar stațiile de alimentare cu carburant sunt parte integrată a acestei structuri.

Noile stații de alimentare cu carburanți propuse de Carbogaz pieței locale se concentrează pe dezvoltarea unui spațiu în care clientul să găsească mai mult decât un carburant de calitate. Serviciile adiționale și experiențele care pot fi regăsite în stațiile noi construiesc noua perspectivă a comunicării pe care compania dorește să o implementeze.

Astfel, într-un mediu plăcut, clientul poate face o pauză, să se relaxeze sau, dacă este în tranzit, se poate opri pentru a lucra. Își poate conecta laptopul în siguranță la rețeaua WiFi a stației în care se află și își poate rezolva problemele urgențe savurând o cafea aromată. De asemenea, prin terminalele de plată disponibile în stații, își poate plăti facturile simplu și rapid.

Noua imagine a Carbogaz implementată în noile stații se va extinde treptat, la nivelul întregii rețele, pe măsura modernizării stațiilor existente.

„Am dorit ca prin noile stații să impunem un nou set de standarde după care să ne ghidăm. Spațiul în care ne primim clienții este un factor determinant pentru experiența pe care aceștia o au în stațiile noastre. De aceea ne-am concentrat să realizăm un spațiu și o atmosferă plăcută, în care clientul să se simtă confortabil, indiferent că doar alimentează sau folosește serviciile adiționale disponibile în stații. Conceptele de pe care le-am implementat sunt, de fapt, o adaptare la evoluția nevoilor clienților noștri.” spune Diana Șerban, Director General, Carbogaz.

Despre Carbogaz

Carbogaz este o companie cu capital românesc specializată în vânzarea de carburant și în servicii conexe. Compania are o rețea de șapte stații de distribuție în București și în Ilfov, reușind să acopere o parte parte importantă a cererii din zonele în care are stații. Carbogaz se dezvoltă continuu pentru a oferi clienților produse de calitate superioară și servicii prompte.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram