fbpx

Extinde te online Inregistreaza ti un domeniu web la Top Level Hosting si beneficiezi de cele mai mici preturi

Vrei sa-ti promovezi afacerea in mediul online sau vrei sa-ti creezi propriul site? Inregistreaza-ti domeniul web la Top Level Hosting printr-un proces rapid, sigur, dar si ieftin! In doar 15 minute de la plasarea comenzii, Top Level Hosting iti rezerva un nume pe Internet si site-ul tau este gata sa te faca cunoscut!
Top Level Hosting, partener autorizat RoTLD, ofera servicii de inregistrare domenii web, gazduire site-uri, reseller web, servere virtuale, dar si servere dedicate hp, la cele mai mici preturi de pe piata de profil. Extinde-ti afacerea si in mediul online si fa-o cunoscuta folosindu-te de numeroasele modalitati de promovare pe care ti le ofera internetul! La Top Level Hosting inregistrarea unui domeniu costa doar 28 euro cu un pachet de gazduire web, domeniile de tip “.ro” fiind inregistrate pe o perioada nedefinita si fara taxa anuala, in timp ce domeniile internationale pot fi achizitionate pe o perioada de minimum un an. Cat despre plata, aceasta poate fi facuta atat online, cat si cu ajutorul cardului sau prin transfer bancar. De asemenea, la Top Level Hosting poti opta pentru inregistrarea domeniului si fara pachet de gazduire web, in schimbul unei sume de 38 euro. Viziteaza acum site-ul oficial al Top Level Hosting, Tlh.ro si beneficiaza de posibilitatea inregistrarii de nume de domenii, avand la dispozitie optiunea de a alege din majoritatea extensiilor internationale sau din absolut toate extensiile de tip “.ro”.
Top Level Hosting detine servere proprii, securizate si monitorizate 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Acestea beneficiaza de conexiuni la internet cu viteze superioare, toate conturile de gazduire web fiind monitorizate prin softuri moderne pentru a preveni dereglari din anumite erori ale site-urilor. Toate serverele Top Level Hosting se gasesc in Romania, intr-un datacenter modern, cu un personal profesionist si experimentat.
Astfel, clientii TLH beneficiaza de viteze foarte mari de acces la site, atat din interiorul Romaniei si al Europei, cat si din SUA.
Acum este momentul sa faci un site pentru afacerea ta! Top Level Hosting are oferte speciale nu doar pentru inregistrarea domeniului, ci si pentru serviciile de gazduire web, de care poti beneficia, de asemenea, la cele mai mici preturi! Acceseaza site-ul www.tlh.ro si profita de promotii! Poti testa gratuit, timp de 15 zile, activitatea conturilor de gazduire si poti benefecia si de alte oferte active, publicate pe site.