Externalizarea serviciilor de administrare severe? Principalele beneficii

Indiferent de domeniul de activitate in care business-ul tau activeaza prezenta in mediul online este vitala pentru a atrage mai multi clienti, pentru a genera profit mai mare si implicit pentru a avea succes. Daca acum cateva decenii putine firme erau prezente pe pagini web, astazi chiar si firmele mici sunt acolo.

Prin urmare, oricat de complexe si de diversificate sunt operatiunile pe care firma ta le deruleaza in mediul online, vei avea nevoie de servicii de administrare servere astfel incat sa ai siguranta ca site-ul companiei functioneaza la cele mai bune performante. Desi poti incerca sa iti construiesti propriul departament de IT, exista o multime de beneficii in externalizarea acestor servicii de administrare servere, iar cele mai importante astfel de beneficii le regasesti in ceea ce urmeaza.

1.Monitorizare zilnica

Pentru a avea siguranta faptului ca serverele functioneaza la capacitate maxima tot timpul este nevoie de monitorizare 24 de ore in fiecare zi a saptamanii. Iar acest lucru poate insemna foarte mult timp alocat acestei activitati, dar si costuri foarte mari. Prin externalizarea serviciilor de administrare servere vei avea garantia faptului ca o echipa de specialisti in domeniul IT va supraveghea minut de minut buna functionare a serverelor ce gazduiesc resursele tale online.

2.Nu mai ai nevoie de echipa de consultanta

A angaja o echipa care sa se ocupe doar de serverele companiei tale inseamna costuri foarte mari. Atunci cand apelezi la o firma de specialitate in domeniul IT si externalizezi aceste servicii de administrare servere, ai garantia ca orice problema, cat de mica va fi solutionata corespunzator si in timp rapid.

3.Costuri mult mai mici

Costurile cu administrarea server-ului care gazduieste site-ul companiei tale sunt foarte numeroase si uneori pot atinge sume foarte mari daca alegi sa te bazezi pe propriul departament de IT. In schimb, daca alegi sa angajezi o echipa de specialisti in administrare servere, aceste costuri sunt mult mai mici, iar banii economisiti poti fi investiti in castigarea altor clienti noi.

4.Expertiza si securitate

Angajand experti in infrastructura IT vei beneficia de expertiza acestora in a oferi servicii de cea mai buna calitate si a gasi solutii pentru orice eventuala problema aparuta in functionarea server-ului. Mai mult decat atat, securitatea website-ului companiei va fi pe maini bune, firma oferind servicii de securitate precum scanarea de virusi, filtrarea spam-urilor, configurarea sistemului firewall sau pastrarea la zi a sistemului de operare.

5.Asistenta tehnica in orice moment

O firma care ofera servicii de administrare servere care este de incredere ofera asistenta tehnica in orice moment, indiferent de ora.Astfel, poti beneficia de servicii de asistenta tehnica fie telefonic, fie prin comunicare online.Toate aceste beneficii sunt disponibile atunci cand alegi sa externalizezi sarcina de administrare servere pentru compania ta.

Daca te intrebi unde poti gasi astfel de servicii, iti putem recomanda www.itexchange.eu.Fiind o firma de profesionisti in domeniul IT, ITEXCHANGE CONSULTING SERV vine mereu cu cele mai noi solutii in domeniul administrarii serverelor si ofera produse personalizate in functie de nevoile clientului. La ITEXCHANGE CONSULTING SERV depunem toate eforturile ca orice afacere sa fie un real succes in mediul online.