Extensii de par cu keratina sau peruci din par natural?

Peruci din par natural

Exista doua moduri prin care femeile pot face o schimbare in felul in care arata prin coafura pe care o adopta: fie isi taie parul foarte scurt, fie isi aplica extensii sau chiar o peruca pentru a parea mai feminine si mai delicate. Un par scurt denota intotdeauna la o femeie hotarare, putere de decizie si curaj insa un par lung va fi elegant, sexy si gratios. Pentru doamnele si domnisoarele care vor sa aiba parul lung cu un minim efort fara sa astepte luni, poate ani la rand sa il obtina si sa incerce numeroase tunsori si coafuri esuate, exista acum doua solutii: externsii par cu keratina sau peruci din par natural.  In cadrul salonului http://freestylebeauty.ro/ frumusetea este incurajata si evidentiata iar atat perucile cat si extensiile cu keratina reprezinta cele mai bune modalitati de `alungire` a parului.

Extensii cu keratina versus peruci din par natural

  • Perucile din par natural pot fi utilizate atat de persoane cu parul foarte scurt (sau fara par asa um este cazul multor femei care au probleme de sanatate) dar si de persoane cu parul lung care vor o schimbare. Extensiile cu keratina sunt indicate persoanelor cu un par mediu care il doresc lung.
  • Extensiile de par cu keratina sunt usor de aplicat, se confunda cu usurinta cu parul, pot fi tunse, vopsite si aranjate intocmai ca si parul natural. Perucile din par natural este indicat sa ramana asa cum sunt achizitionate, orice modificare urmand a se face la salon.
  • Extensiile cu keratina se aplica intr-un timp destul de lung, in vreme ce perucile din par natural sunt usor de aplicat, chiar si de catre cliente in confortul propriului domiciliu.
  • Dimensiunile extensiilor sunt mici, materialul este usor, sunt lejere si deloc deranjante in par. Perucile sunt ceva mai mari, mai dificil de purtat si uneori deranjeaza daca sunt tinute prea mult.

In principiu, acestea sunt avantajele si dezavantajele extensiilor de par cu keratina precum si a perucilor din par natural, usor de intretinut si de aplicat.