fbpx

Experimenteaza la maxim vara asta

O experienta de la Smart Experience este un cadou cu atat mai special, cu cat reusesti sa economisesti si cativa banuti! Astfel oferim la preturi mult mai accesibile unele dintre cele mai populare experiente. In cazul in care vanezi cadoul ideal pentru cei dragi sau poate pentru tine insuti, trage cu ochiul la promotia lunii iulie- discount 5% pentru 4 experiente in aer sau apa . Si cum vara nu se poate numi vara fara cateva zile la malul marii, iti oferim cateva motive in plus sa ajungi pe litoral anul acesta!

SMART SAILING DAY
O zi insorita, o mare racoroasa, un velier de lux si doar 3 ore din timpul dumneavoastra! Va invitam, asadar la o plimbare pe mare, la bordul unui velier de lux, in timpul careia veti experimenta cum e sa fii capitan de vas, dar veti avea parte si de o distractie pe cinste!

SAILING BIRTHDAY
Ziua dumnevoastra este numai o singura data. Pe an. De ce sa nu o faceti memorabila pentru dumneavoastra si cei foarte apropiati dumneavoastra?Puteti sa achizitionati voucherul nostru pentru a-l oferi cadou sau pentru a va sarbatori ziua cu o petrecerea aniversara in largul marii, departe de tarmul cu care v-ati obisnuit.

SALT CU PARASUTA
Senzatia de a plonja in imensitatea cerului de la 4.000 de metri altitudine nu poate fi comparata cu nimic. Cea mai usoara si sigura metoda de a simti adrenalina prin cadere libera cu 200 km/h. Vino pe litoral sa admiri privelistea si sa te convingi de aceasta experienta memorabila pe care nu o vei uita!

RAPEL IN SINAIA
Ce alta cale mai buna de a invinge stresul decat aceea de a-ti depasi limitele!Coboara de pe stanca de 15 m ancorat de o coarda! In mod sigur toata aceasta experienta te va invata sa iti depasesti limitele cotidiene si te va relaxa la maximum printr-o idee inedita.

Nu uita de tombola si poti castiga un pachet “Smart Sailing pentru 10” sau 6 vouchere de “Rapel in Valea Prahovei” pentru tine si gasca ta. Fiecare recomandare catre colegi, parteneri, prieteni din alte companii si/sau fiecare cadou achizitionat de tine in perioada 05 iulie-15 septembrie 2011 de pe SmartExperience.ro iti aduce sanse de castig in plus!
Ofera astazi un cadou inedit de pe www.smartexperience.ro!