Exista oare lentile de contact ieftine, dar performante?

Acuvue 1 Day Moist lentile ieftine

In ziua de azi este evidenta alegerea lentilelor de contact pentru inlocuirea ochelarilor, in cele mai multe cazuri din comoditate. Cu totii stim cat de costisitor poate fi ingrijirea unor lentile de contact, comparativ cu ochelarii. Fara a respecta indicatiile medicului oftalmolog, noi nu indicam sa treci la lentile, de asemenea este bine sa urmezi si sfaturile producatorilor!

Am facut astazi pentru tine un top al eficientei lentilelor de contact recomandate de medicii specialisti si de catre mediul online!

Dailies AquaComfort Plus

Persoanele active vor apela insa la lentilele Ciba Vision. Daca suferiti deja de miopie sau hipermetropie, puteti alege cu incredere lentile de contact ieftine precum Dailies AquaComfort Plus. Realizate din nelfilcon A si avand continut de apa de aproximativ 69%, lentilele Dailies protejeaza impotriva mancarimii din zona ochilor. Au in compozitie trei agenti de hidratare: Cotidiane Aqua Confort Plus, ce formeaza un super sistem, Triple Action Moisture. Acest tip de dispozitiv medical sunt disponibile si online in magazine specializate in vanzarea de lentile de contact ieftine.

Acuvue 1 Day Moist

Acuvue 1 Day Moist lentile ieftine

Lentilele Acuvue sunt creatia concernului Johson&Johnson, avand poate cea mai fina textura dintre toate. Unii dintre noi prefera lentilele cu inlocuire zilnica, mai ales ca aceastea reprezinta cea mai buna varianta dintre toate lentilele de contact ieftine. Binenteles, calitatea lentilelor Acuvue 1 Day Moist este ireprosabila! Create din material pe baza de silicon hidrogel si avand filtru de protectie contra razelor solare, Acuvue 1 Day Moist reprezinta cea mai buna alegere. Veti uita cu totul de disconfortul altor lentile de contact pe care le-ati mai incercat in decursul timpului!

Lentilele Acuvue 1 Day Moist incorporeaza tehnologia Lacreon, un element esential pentru mentinerea nivelului optim de hidratare pe toată durata unei zile.
Acest tip are o textura fina iar mediul umed contribuie la combaterea iritarii ochilor!

Persoanele alergice dar si cei care doresc purtarea alternativa a lentilelor si a ochelarilor de vedere pot opta pentru Acuvue. In magazinele online veti regasi lentile de contact ieftine la preturi sub 70 ron, optilen.ro de exemplu ofera gratuit si un recipient de pastrare pentru lentilele marca Acuvue 1 Day Moist.

Alte variante sunt Acuvue Advance sau cele Oasys cu tehnologie Hydraclear, tot cu purtare zilnica. Conform prescriptiei de la producatori, ele sunt ideale in cazul timpului variabil sau pentru mediul cu fum excesiv, nociv. Lentilele din marca Johnson&Johnson vor asigura corectarea miopiei dar si a hipermetropiei.

        SoftLens 59 sau Daily Disposable

In cazul sindromului de ochi uscati de care sufera majoritatea celor ce lucreaza in IT sau petrec ore bune in fata monitoarelor, specialistii recomanda SoftLens 59, lentile de contact ieftine concepute special pentru persoanele cu miopie. Au un design original ce asigura o acuitate vizuală excelenta. Pentru preturi sub 65 de ron ele pot fi cumparate si online direct de pe pagina distribuitorilor autorizaţi.

Online veti gasi mereu un intreg sortiment de lentile ieftine de la renumitii Alcon, Bausch & Lomb, Cooper Vision sau Johson&Johnson. Ramane ca dvs sa apelati inainte la sfaturile unui oftalmolog pentru a fi siguri de posibilitatea purtarii lentilelor, fara nici un pericol!