Exista efecte secundare in caz de albire a dintilor?

Exista efecte secundare in caz de albire a dintilor? Un zambet mai alb nu vine niciodata fara o lista de posibile reactii adverse asociate cu produsele de albire dentara. Chiar daca albirea dintilor este considerata a fi o procedura relativ sigura, aceasta lista a efectelor secundare trebuie luata in considerare inainte de a lua decizia de a va albi dintii.

Cei mai multi omanei care folosesc produsele de albire dentara nu au efecte adverse sau au foarte putine, fiind multumiti de rezultate. Insa exista unii oameni care se confrunta cu unul sau chiar mai multe reactii adverse.

Sensibilitatea dentara. Dintii sensibili pot fi observati in timpul procesului de alibire si dupa o scurta perioada de timp de la terminarea procedurii. Acest lucru se datoreaza expunerii stratului exterior al dintelui in timpul procedurii. Persoanele care o sensibilitate dentara inca de dinainte de a incepe procesul de albire trebuie sa isi consulte medicul dentist neaparat, pentru a vedea ce optiuni au si daca albirea dentara mai poate fi o solutie pentru ei.

Tesut iritat, de asemenea cunoscut si sub numele de arsura chimica. Pot aparea mici iritatii ale tesuturilor moi daca solutia de albire este expusa la tesutul gingival in timpul procesului de albire. Atunci cand se produce aceasta iritare, tesutul devine alb imediat dupa iritare si se intampla in general in cadrul procedurilor profesionale, intr-un cabinet stomatologic.

Stomatologii de la Velvet Dental va pot consilia in alegerea celui mai bun tratament de cosmetica dentara si va pot informa in privinta efectelor adverse care pot aparea.

Sursa: http://articole.babyzu.ro/exista-efecte-secundare-in-caz-de-albire-a-dintilor/