fbpx

EXE Software si System Innovation au incheiat un parteneriat strategic cu scopul de a livra sistemul SAP Business One impreuna cu

EXE Software si System Innovation doresc sa asigure clientilor sai solutii de business complete care sa permita desfasurarea activitatilor din companie in cele mai bune conditii, toate acestea prin combinatia de solutii software profesionale si expertiza in dezvoltare, implementare si integrare detinute de ambele companii.
Prin acest parteneriat, EXE Software si System Innovation vor colabora pentru implementarea SAP Business One impreuna cu aplicatia esAgent, aplicatie software mobila pentru automatizarea si sustinerea activitatilor fortei de vanzare (SFA) dezvoltata de EXE Software, venind astfel in ajutorul clientilor ce au un numar mare de utilizatori pe teren.
esAgent este o aplicatie software mobila pentru automatizarea si sustinerea activitatilor fortei de vanzare (SFA) ce ajuta la cresterea satisfactiei clientilor, diminuarea costurilor de procesare a comenzilor si a timpilor de lansare pe piata a promotiilor, cresterea gradului de informare a fortei de vanzare si a timpilor destinati activitatilor reale de business.
SAP Business One este aplicatia SAP AG, liderul mondial in solutii ERP, care se adreseaza companiilor mici si mijlocii. Este o solutie care integreaza procesele de vanzari, achizitii, procesele bancare si contabile, inventariere si relatiile cu clientii.

Despre System Innovation Romania
System Innovation Romania este singurul partener oficial de localizare a SAP Business One pe piata din Romania, oferind servicii de implementare SAP Business One, add-onuri de localizare, integrare cu servicii de banking, inventariere prin coduri de bare si orice alte add-onuri dezvoltate la cerere si suport pentru clientii din Romania si nu numai. Printre clientii System Innovation Romania se numara companii precum FAIST Mekatronic, unul dintre cei mai mari furnizori de piese turnate de aluminiu , BAUER Spezialtiefbau, leader mondial in tehnologii avansate pentru fundatii, prezent in peste 40 de tari, Novartis, unul dintre cele mai mari concerne farmaceutice din lume etc.

Despre EXE Software
Cu o experienta de peste 13 ani in dezvoltarea si implementarea de aplicatii informatice si cu peste 150 de proiecte realizate la cele mai inalte standarde de calitate, EXE Software se mentine in top oferind servicii si produse special create pentru nevoile specifice ale fiecarui client. EXE Software ofera servicii in analiza de business, business inteligence, dezvoltare de aplicatii, reproiectare de aplicatii, mententanta si suportul aplicatiilor, testare software sau managementul bazei de date. De asemenea, pune la dispozitie produse special dezvoltate pentru eficientizarea activitatilor companiilor si optimizarea rezultatelor lor, precum solutii ERP, CRM BI, SFA si altele. Printre clientii EXE Software se numara: JTI, Leo Burrnet, ING, Graffiti BBDO, Wave Division, LOWE & Partners, L’Oreal, Creditreform, Celmar, Gaz Sud, GDR, Congaz, Diangi Bak2, Corina Gealan, Delta Design.