fbpx

EXE Software si Primavera Development demareaza colaborarea pentru implementarea unei solutii bazate pe SharePoint

Primavera Development are peste 20 de ani de experienta in domeniul ansamblurilor rezidentiale, a cladirilor destinate spatiilor pentru birouri si a spatiilor comerciale. Astfel, avand un numar mare de proiecte intreprinse, activitatile de administrare a cladirilor (baze de date cu proprietari, documente, termene de plata etc.) nu sunt usor de organizat.

Pentru eficientizarea acestor activitati si pentru un management mai bun al activitatilor si al documentelor Primavera Development a decis sa implementeze, in colaborare cu EXE Software, o solutie bazata pe Microsoft SharePoint.

“Cei de la Primavera Development ne-au contactat deoarece erau in cautarea unei solutii care sa ii ajute sa faca fata schimbarilor cu care ne confruntam cu totii in ziua de azi, o solutie care sa eficientizeze activitatile din companie, o solutie care sa afiseze clar situatiile posibile sau existente din companie si o baza de date securizata si foarte bine organizata”, a declarant Sorin Cosmescu, director general EXE Software.

Proiectul va fi finalizat in luna decembrie a anului curent fiind urmat de perioada de training a utilizatorilor.