EXE Software a incheiat un contract de colaborare cu DIANGI GRUP Bak2

9 aprilie 2014

Conform contractului, EXE Software va asigura pana la data de 24 aprilie dezvoltarea si implementarea unei solutii software de management al activitatilor din cadrul companiei DIANGI.
Cresterea volumului de activitate a DIANGI a dus atat la nevoia de a automatiza procedurile, cat si la nevoia de a avea o imagine de ansamblu precisa asupra lor. Din acest motiv DIANGI a dorit ca intreg procesul de urmarire a activitatilor din cadrul companiei sa fie efectuat doar de o singura aplicatie software.
Soluția software va functiona ca un instrument de administrare si control al activitatilor si va ajuta la cresterea eficientei procedurilor, va permite prevenirea si detectarea erorilor, va accelera operatiunile desfasurate si va imbunatati comunicarea si coordonarea intre departamentele companiei.
Expertiza din domeniu si tehnologia de top folosita face ca EXE Software sa fie partenerul perfect pentru dezvoltarea si implementarea acestei solutii software.
EXE Software detine peste 13 ani de experienta in dezvoltarea de aplicatii software, avand peste 150 de proiecte realizate la cele mai inalte standard de calitate. Pe langa serviciile de dezvoltare de software la comanda, EXE Software detine experienta in analiza de business, business intelligence, dezvoltare de aplicatii mobile, mentenanta si suport, testare software sau management de baze de date.
Printre clientii EXE Software se numara: JTI, Leo Burrnet, ING Bank, Graffiti BBDO, LOWE & Partners, L’Oreal, Primavera, Creditreform, Celmar, Gaz Sud, GDR, Congaz, Corina Gealan, Delta Design.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram